Στο Προεδρικό Μέγαρο Τσίπρας, Σαμαράς και Παυλόπουλος

15:04 4/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η πρώτη συνύπαρξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον προκάτοχό του, Αντώνη Σαμαρά λαμβάνει χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο αυτή την ώρα, αφού ο απερχόμενος ΠτΔ, Κάρολος Παπούλιας, τους προσκάλεσε σε γεύμα προς τιμήν του Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος θα τον διαδεχθεί.
Λίγες μόλις ημέρες πριν ο κ. Παπούλιας παραδώσει τη σκυτάλη, κάλεσε τόσο τον πρωθυπουργό, όσο και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκειμένου να συζητήσουν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει:
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, θα παραθέσει σήμερα, Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 14.00, στο Προεδρικό Μέγαρο, γεύμα προς τιμήν του νεοεκλεγέντος Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου, στο οποίο έχουν κληθεί να παρακαθήσουν ο Πρωθυπουργός κ.Αλέξης Τσίπρας, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ.Αντώνης Σαμαράς και συνεργάτες των δύο Προέδρων».
Τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και ο κ. Σαμαράς αποδέχθηκαν την πρόσκληση και βρίσκονται στο Προεδρικό Μέγαρο. Να σημειωθεί πως ο Κάρολος Παπούλιας μετράει αντίστροφα τις ημέρες, αφού στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα πάψει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα