Στο μυαλό του Ζαρντίμ ο Μοσορό

09:07 30/7/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγο πριν την σημερινή προπόνηση ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει σύσκεψη με τους Κοβάσεβιτς, Βρέντζο για τα μεταγραφικά θέματα με τον Πορτογάλο τεχνικό να εστιάζει στην απόκτηση ενός "10αριού" και ενός κεντρικού αμυντικού.
Για "10άρι" πρώτη επιλογή στο μυαλό του Ζαρντίμ είναι ο Μοσορό της Μπράγκα με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο προπονητής του Ολυμπιακού

όταν ήταν στην τεχνική ηγεσία της πορτογαλικής ομάδας. Στα θετικά της πειραϊκής ΠΑΕ το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μπορεί να πωληθεί σε προσιτή τιμή καθώς, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, η Μπράγκα ενδέχεται να τον παραχωρήσει με κάτω από 2 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε αρχικά.
Ωστόσο ο Μοσορό δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζει ο Ολυμπιακός καθώς στα υπόψη παραμένει πάντα ο Μασάδο μόνο που η Μαρσέιγ ετοιμάζεται να δώσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ στην Τουλούζ γεγονός που θα δυσκολέψει τα πράγματα για τον Ολυμπιακό ενώ στην πειραϊκή ομάδα δεν αποκλείουν την περίπτωση επιστροφής του Φερνάντο Μπελούτσι ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα