Σώστε 89 χρόνια ιστορίας...

09:53 21/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"89 χρόνια ΜΟΝΗ εναντίον όλων!", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Έτσι και σήμερα στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο, η ΑΕΚ θα μείνει όρθια ή θα πέσει προσωρινά, στηριγμένη μόνο στις δικές της δυνάμεις απέναντι στα όρνεα. Καμία βοήθεια, καμία στήριξη από πουθενά, όλοι περιμένουν στις εννιά το βράδυ να... επικυρωθεί η καταδίκη της. Απέναντί τους: ένας προπονητής, οι συνεργάτες του και μία παρέα από πιτσιρίκια που τους έχουν... αμολήσει στην αρένα, σαν τους Χριστιανούς στα Λιοντάρια".

SPORTDAY

Με πρωτοσέλιδο τίτλο "Σώστε την!", η εφημερίδα γράφει για την ΑΕΚ: "Εκατοντάδες χιλιάδες ΑΕΚτζήδες περιμένουν απόψε να ξυπνήσουν από τον εφιάλτη που ζουν. Μέσα σε περίπου δύο ώρες κρίνονται η ιστορία και το μέλλον του Δικεφάλου. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν έρθει αυτό που πολλοί θεωρούν μοιραίο...".

LIVE SPORT

Για "ζαριά ζωής" κάνει λόγο η εφημερίδα και σημειώνει για την ΑΕΚ: "Απόψε στο Περιστέρι η ΑΕΚ παίζει την ιστορία 89 χρόνων, κόντρα στον Ατρόμητο. Μονόδρομος η νίκη για τον Δικέφαλο που θα περιμένει καλά μαντάτα από 5 μέτωπα. Απούσα πάλι η διοίκηση, οι αρχηγοί δίνουν πριμ νίκης".

GOAL

"Tελευταία έξοδος... Περιστέρι", τονίζει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα και συνεχίζει: "Η ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή από το να... αποδράσει με τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και ύστερα να περιμένει μέχρι την Τετάρτη και την επιτροπή εφέσεων, ελπίζοντας σε λύτρωση".

Keywords