Σκολάρι: Στόχος μας είναι να πάρουμε τον τελικό

08:05 27/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στον τελικό του Confederations Cup προκρίθηκε η Εθνική Βραζιλίας μετά το 2-1 επί της Ουρουγουάης με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι να υπογραμμίζει πως στόχος πλέον της ομάδας του είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ημιτελικού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας τόνισε: "Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να περάσουμε την φάση των ομίλων και στην συνέχεια να πάμε στον τελικό. Θέλαμε να δώσουμε σαν ομάδα μια εικόνα πως είμαστε δεμένοι και στον κόσμο την ιδέα πως είμαστε μια

ομάδα που μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ. Αυτά είναι πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μόνο μέσα από νίκες. Πετύχαμε τον έναν αντικειμενικό μας στόχο και τώρα στόχος μας είναι να πάρουμε και τον τελικό".
Ο Σκολάρι μίλησε για τις διαφορές που έχει η νυν Εθνική Βραζιλίας με τις προηγούμενες: "Αυτή η ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και μια από αυτές είναι το πώς θα ωριμάσει. Η ομάδα του 2002 ήταν πολύ καλύτερα προετοιμασμένη γιατί υπήρχαν έξι παίκτες που ήταν παρόντες στο Μουντιάλ του 1998. Τώρα έχουμε μόνο 2-3 παίκτες που έχουν μείνει από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010".

Keywords
Τυχαία Θέματα