Ρεκόρ τηλεθέασης για την ταινία του Μπιν Λάντεν

11:03 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

Το τηλεοπτικό δίκτυο "National Geographic" ανακοίνωσε την Δευτέρα πως πάνω από 2,7 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την Κυριακή στις ΗΠΑ την πρώτη ταινία για την επιχείρηση που οδήγησε στο θάνατο του αρχηγού της Αλ-Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Το "National Geographic" τονίζει ότι η ταινία ήταν το πρόγραμμά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση φέτος και ότι είναι στην έκτη θέση στη λίστα των προγραμμάτων

με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του.

Η ανακοίνωση της προβολής της ταινίας δύο ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, είχε εγείρει ερωτηματικά, καθώς διανομέας της ταινίας είναι ο ισχυρός παραγωγός του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστάιν, ο οποίος είχε αναλάβει να συγκεντρώσει χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο σκηνοθέτης Τζον Στόκγουελ, αρνήθηκε ωστόσο ότι η ταινία προβλήθηκε για λόγους προπαγάνδας και ότι στόχος του φιλμ ήταν να συσπειρώσει τους αναποφάσιστους υπέρ του Ομπάμα, 48 ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας.

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έχασε τη ζωή του στις 2 Μαΐου του 2011 στη διάρκεια επιχείρησης επίλεκτων αμερικανικών δυνάμεων στο Πακιστάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα