Ραϊόλα: Ο Πογκμπά κοστίζει 100 εκ. ευρώ

17:03 21/2/2015 - Πηγή: AEK365

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Πολ Πογκμπά είναι υπαρκτό με τον Μίνο Ραϊόλα να ενημερώνει τη Πρωταθλήτρια Ευρώπης πως ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους κοστίζει 100 εκατομμύρια ευρώ.
Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα MARCA, ο εκπρόσωπος του Πογκμπά τόνισε: "Αν η Ρεάλ τον θέλει, τότε μπορεί να με πάρει τηλέφωνο. Η Ρεάλ είναι μια επικίνδυνη ομάδα, καθώς η πίεση μπορεί να... κάψει τους παίκτες, αλλά ο Πογκμπά είναι έτοιμος. Είναι συγκεντρωμένος στη ζωή του, αλλά και στη καριέρα του
Η μεταγραφή του θα κόστιζε τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ. Είναι το αστέρι της γενιάς του και δεν υπάρχει κανείς αυτή τη στιγμή σαν και αυτόν. Η Μπαρτσελόνα τον θέλει επίσης. Μόνο επτά ομάδες μπορούν να δώσουν το κατάλληλο ποσό για τον Πογκμπά, είναι κάποιος ο οποίος έχει... καρύδια σαν τον Ιμπραΐμοβιτς".
Για τη προσπάθεια της Ρεάλ να πάρει τον Πογκμπά όταν εκείνος ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ραϊόλα δήλωσε: "Τον ήθελαν πριν πάει στη Γιουβέντους, αλλά δεν ήθελαν να πληρώσουν 10 εκ. και άλλα 30 μετά το πέρας ενός χρόνου. Αν τον επιθυμούν, έχουν τον αριθμό μου".

Keywords