Preview 15ης αγωνιστικής

00:47 17/12/2014 - Πηγή: AEK365

Α.Ο.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 15:00/NS3

Για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα Κέρκυρα και Εργοτέλης κοντράρουν τα ξίφη τους.΄Οι Φαίακες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.
Ο Ναγιάρ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί κι έχοντας συμπληρώσει κάρτες, προτιμήθηκε να εκτίσει την ποινή του στο επερχόμενο παιχνίδι με τους Κρητικούς. Επίσης, στα πλάνα του Γρηγορίου δεν συμπεριλαμβάνονται και οι Σάντσες, Ομπράντοβιτς και Μπεν Σαμπάτ.
Ενώ, ο Εργοτέλης μετά και την ήττα από την Ξάνθη που τον έφερε και πάλι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, επιθυμεί να πάρει το διπλό, που θα τους δώσει ανάσα.Ο Μέγι συνέχισε την θεραπεία του, ενώ οι Γιοβάνοβιτς και Λυκογιάννης έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν υπολογίζονται για το ματς με τους Φαίακες.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΑΟΚ: Σέτκους, Κουτζαβασίλη, Βενέτη, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόζο, Ζορμπά, Κόντο, Καϊκούτ, Χαβίτο, Μαρκόφσκι, Παρασκευαϊδη, Κρητικό, Ανδρεόπουλο, Γεωργακόπουλο, Ρόχας και Μαραγκό.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Δερμιτζάκης, Πίτσος, Μπουρσέλης, Φίντελεφ, Τζανακάκης, Μπαμ Μπαμ, Ρέντζας, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Άλαν, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Μπογκντάνοφ, Χαντί, Μπρούνο, Παμλίδης και Γιουσούφ.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00/NS2

Ο Πανθρακικός υποδέχεται στην Κομοτηνή τον Αστέρα για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας θέλουν να ελπίζουν στο θετικό αποτέλεσμα. Εκτός έμειναν οι Σέρφα και Ιγκόρ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.
Ενώ, στόχος του Αστέρα είναι το διπλό, που θα δώσει ακομα τρεις σημαντικούς πόντους στην ομάδα.
Στα γνωστά προβλήματα τραυματισμών, των Μπαντιμπανγκά, Κιτόκο, Τορμένα, ήρθε να προστεθεί και αυτό του Πάρα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα, λόγω θλάσης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανθρακικός:Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Αράμπα, Χρήστου, Ποτουρίδης, Εμπόου, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Χασομέρης, Μπαίκαρά, Μεχία, Λαδάκης, Πέρεζ, Τζάνης, Κάσες, Ρομέου, Ντιγκινί και Οκάτσι.

Αστέρας: Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Παπαχρήστος, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Γιαννιώτας, Τσοκάνης, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μάσα, Μπακασέτας και Μούκαμ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15/NS2

Στο Περιστέρι ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Λεβαδειακό για την εμβολιμη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Περιστεριώτες που υποχώρησαν στην 9η θέση θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Εκτός πλάνων του Ρικάρντο Σα Πίντο παραμένει ο Τσέναμο, που δεν έχει καταφέρει ακόμη να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.
Ο Λεβαδειακός μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, επιθυμεί να πάρει τη νίκη για να ανεβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Στα πλάνα του Παντελίδη συμπεριλήφθηκαν ξανά οι Κονέ, Γεωργιάδης που εξέτισαν τις ποινές τους αλλά και οι Γκόμεζ, Σάντσες που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κοντοές, Κούρος, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Αγκουαζί, Γκαρσία, Καραμάνος, Φάμπιο, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Τάτος.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Σηφάκης, Νικολακάκης, Τομάς, Σκέμπης, Κώτσιος, Μάγκας, Γεωργιάδης, Βούκσεβιτς, Γκόμεζ, Κονέ, Ζίτο, Σάντσες, Παππάς, Ορτέγκα, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Σοτέλο.

ΒΕΡΟΙΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 17:15/NS6

Βέροια και Νίκη κοντράρονται στο Βολο για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να συνεχίσουν την καλή τους πορεία στο Πρωτάθλημα. Απόντες θα είναι οι Κατίδης, Γεωργιάδης, Όστοϊτς, Εσπάρθα και Μπαλάφας
Ενώ, η Νίκη που βρίσκεται ένα βήμα πριν την διάλυση αναζητά μια καλή αγωνιστική εμφάνιση για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της συνέχειας.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Βέροια: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Καλί, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Βάσκες, Άρτσε, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Βούκιτς και Κάμπορα.

Νίκη: ----------

Ο.Φ.Η. - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 17:15/NS3

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται την Καλλονή και θέλει να πάρει τη νίκη για να ανέβει στην βαθμολογία, σε ένα ύσκολο ματς, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Εκτός έχουν μείνει οι Τζορτζ, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Φαζός και Ραζάκ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών αλλά και οι Γιαγκιόζης, Φερούζ, Μανιδάκης.
Από την άλλη η Καλλονή προέρχεται από το 0-0 με τον Παναιτωλικό και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΦΗ: Λόρια, Αγριμάκης, Μεϊτέ, Στάθης, Μονιάκης, Αρτόλα, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης, Αντελέγιε, Πετρόπουλος, Ροβίθης, Μαραθιανός, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Δαμιανάκης, Μπολάκης και Μερεμβιασβίλι.

ΑΕΛΚ: Χογκ, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Ναβάρο, Αντέτζο, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Καλτσάς, Χουάνμα, Καμαρά, Μανούσος, Χωριανόπουλος, Μίνγκας, Μπαρέρα, Στεφάνοβιτς και Αλέξιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15/NS4

Παναιτωλικός και Πλατανιάς κοντράρονται για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να φτάσουν στη νίκη για να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο.
Φωτάκης και Βιγιαφάνιες που γυμνάστηκαν ατομικά καθώς και οι Μορένο, Θεοδωρίδης έμειναν εκτός.
Ο Πλατανιάς προέρχεται από τη νίκη επί της Νίκης Βόλου και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμο.
Εκτός έμειναν οι Αγκιλέρα, Τόρες, Μπανανά, Γουνδουλάκη και Σέχου.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός:Ράφαελ, Κουτρομάνο, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλο, Κούσα, Κόρμπο, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζά, Καλογέρη, Γοδόι, Μήλιο, Μαρτίνες, Στεφανάκο, Μύγα, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλο και Βασιλείου.

Πλατανιάς: Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γκσπούρνινγκ, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μιλούνοβιτς, Μενδρινός, Μπεριάν, Ναζλίδης, Νέπλιακ, Ολιμπά, Τέτε, Τσοντάκης, Τσουράκης, Φιγκέιρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30/NS1

Μετά τη δύσκολη και ζόρικη νίκη επί του Λεβαδειακού ο Ολυμπιακός θέλει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα για να φτάσει στο τρίποντο για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα απέναντι στον Πανιώνιο.
Ενω, ο Πανιώνιος αν και γνωριζει πως έχει δύσκολο έργο θέλει να παρουσιαστεί σοβαρός για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Φούντας έχει συμπληρώσει κάρτες, προτιμήθηκε να εκτίσει την ποινή του στο επικείμενο ματς στο φαληρικό γήπεδο όπου έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσε να δώσει το «παρών» λόγω τραυματισμού.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΣΦΠ:-------------

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης, Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Χατζηισαΐας, Κόμνος, Μπούζας. Γκίνης, Μασούρας, Μάκης Γκέζος, Γιάννου, Σμυρλής, Φουρλάνος.

Keywords
νικη βολου, ραούλ μπράβο, κερκυρα, ΠΑΟΚ, μπεν, ξανθη, αοκ, μπαμ, κομοτηνη, περιστερι, ολυμπιακος, βεροια, νικη, εμφάνιση, αελ, ηρακλειο, οφη, γκσπούρνινγκ, πανιωνιος, οσφπ, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , γιωργος φουντας, νικος παπαζογλου, αδωνις γεωργιαδης, θανασης γιαννακοπουλος, δωρο πασχα 2012, νίκος αναστασιάδης, ξανα, αποτελεσματα, νικη βολου, γκινης, αελ, βημα, ηττα, οσφπ, οφη, πλαισιο, αθανασιαδης, αοκ, ατρομητος, βαθμολογια, βρισκεται, γηπεδο, γκσπούρνινγκ, δωσει, διπλο, εμειναν, εμφάνιση, ζησοπουλος, ιδιο, θετικο, ιγκορ, εικονα, λεβαδειακος, μυγα, μπαμ, μπανανα, μπεν, μπρουνο, νικη, νικο, ξιφη, ομαδα, ομπραντοβιτς, οπωσδηποτε, παπαζογλου, παυλιδης, προβληματα, ραουλ, ραούλ μπράβο, σηφακης, σουπερ, φαιακες, χαβιτο, ψυχολογικα, δημητρης, φυτανιδης, ιμπαγασα, καμαρα, κονε, κωτσιος, μεινει, μητροπουλος, ουμπιντες, παιχνιδι, θετικα