Πόρτα στον ΟΣΦΠ για Φορμίκα
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν στην κορυφή της λίστας τους τον 23χρονο Αργεντινό αλλά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν στο οικονομικό ενώ επιπλέον, τα "ρόδα" δεν είναι ιδιαίτερα "ζεστά" να πουλήσουν τον παίκτη τον οποίο θεωρούν σημαντικό στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία.
Τα δημοσιεύματα στην Αγγλία, αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν 400 χιλιάδες ευρώ για τον δανεισμό του Αργεντινού μέχρι το καλοκαίρι και 2.5 εκατ. ευρώ για την αγορά του στο τέλος της σεζόν, την ώρα που η Μπλάκμπερν ζητούσε 3.5 εκατ. ευρώ για την πώληση του παίκτη και μία εγγύηση ότι η ομάδα που θα τον αποκτήσει τώρα θα κινηθεί σίγουρα για την αγορά του, όταν λήξει ο δανεισμός.
Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η επιθυμία του προπονητή της αγγλικής ομάδας, Στιβ Κιν, να μην πουληθεί κανένας από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να μην αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα, στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Τελευταία Νέα AEK365
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Μέταλουργκ καλεί Καράμπελα
- Ομπράντοβιτς: Προσεκτικοί για 40' με Ούνικς
- Σε απολογία ο Παναθηναϊκός
- Στον εθνικό πάγκο του Τόγκο ο Σιξ
- F1: Ικανοποίηση στην Lotus για το τεστ
- Η βότκα «αθωώνει» Σούμποτιτς
- Μούσα και ξερό ψωμί…
- Εξετάζει και Γιάριτς η Μιλάνο
- Και οι βετεράνοι στο πλευρό του ΟΣΦΠ
- Καρέ απουσιών η Δόξα κόντρα στον Αστέρα