Πέρασε από το Περιστέρι ο ΠΑΟ

19:57 16/5/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΕΪ-ΟΦ 5η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.Τριτσώνης

Με νίκη έφυγε από το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός επικρατώντας 1-0 του Ατρομήτου. Καλύτερη ομάδα του Φερέιρα

απέναντι σε έναν Ατρόμητο φανερά επηρεασμένο από τις απουσίες και ανίκανο (ειδικά στο δεύτερο μέρος) να απειλήσει.

Οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά στο ματς και το παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο ήταν κακό. Οι «πράσινοι» ανέβηκαν μετά το 20ο λεπτό και στο 24' έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Νίνης πλάσαρε από κοντά αλλά ο Νάστος έκοψε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κλέιτον έπιασε εξαιρετικό σουτ αλλά ο Ιτάνζ έδιωξε εντυπωσιακά. Ο Ατρόμητος απείλησε με μια κεφαλιά του Μήτρογλου στο 33' με τον Καρνέζη να μπλοκάρει. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Αναστασάκος βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά ο Μπουμσόνγκ τον έκλεισε με την μπάλα τελικά να καταλήγει κόρνερ. Στο ημίχρονο ο Δώνης προχώρησε σε αλλαγή βγάζοντας το αριστερό του μπακ (Γιαννούλης) και βάζοντας τον μέσο Ιγκλέσιας.

Η ομάδα του Φερέιρα μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη. Στο 50' απείλησε με σουτ του Χριστοδουλόπουλου και έξι λεπτά μετά με κεφαλιά του Μπουμσόνγκ. Τελικά η πίεση απέφερε καρπούς στο 65' με τον Κλέιτον να κάνει τη πάσα στον Νίνη που κοντρόλαρε και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Δώνη προσπάθησε να αντιδράσει και στο 72' είχε μια καλή φάση όταν ο Αναστασάκος έκανε το σουτ αλλά ο Καρνέζης έδιωξε. Εκεί κάπου τελείωσαν όλα με τον ΠΑΟ να «κάθεται» πάνω στον 1-0 και τον Ατρόμητο να μην μπορεί να πιέσει για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλία. Τα επόμενα 20 λεπτά πέρασαν χωρίς φάση και οι «πράσινοι» έφυγαν με ένα σχετικά εύκολο διπλό από το Περιστέρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Δημούτσος, Ζουέλα, Αναστασάκος, Γιαννούλης (46'Ιγκλέσιας), Φυτανίδης, Επστάιν, Σφακιανάκης (80'Μπάλας), Μήτρογλου, Καραμάνος (80'Αθανασίου).

ΠΑΟ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσονγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Βιτόλο, Κατσουράνης, Νίνης (81'Καραγκούνης), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος (88'Μαυρίας), Κλέιτον (84'Τοτσέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα