Οι μακιαβελισμοί «γκρεμίζουν» το γήπεδο της ΑΕΚ

19:12 31/12/2014 - Πηγή: AEK365

Όποιος δεν βλέπει πλέον πού πηγαίνει το πράγμα με το γήπεδο της ΑΕΚ προφανώς εθελοτυφλεί: με αυτόν τον δήμαρχο (και αυτόν τον περίγυρό του), η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ξαναχτίσει το σπίτι της εκεί όπου την εγκατάστησαν οι σοφοί πρόγονοί της.

Μακάρι να κάνω εγώ λάθος, αλλά είναι εμφανές ότι ο συγκεκριμένος τύπος λειτουργεί προβοκατόρικα και υποσκάπτει ανοιχτά κάθε προσπάθεια για να σηκωθεί η «Αγια-Σοφιά» στη Νέα

Φιλαδέλφεια. Αντί να νοιάζεται για το δημόσιο συμφέρον και το συμφέρον του δήμου και των κατοίκων του, καμώνεται τον «αντιστασιακό» και τον «επαναστάτη» κατά των «συμφερόντων» που θέλουν να δώσουν δουλειά σε άνεργους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και να ξαναδώσουν ζωή σε μία πόλη και έναν χώρο που μαραζώνουν από την εγκατάλειψη.

Με πρόσχημα την προστασία... 2,5 στρεμμάτων από τα συνολικά 480 στα οποία εκτείνεται το -ασυντήρητο και εγκαταλελειμμένο επί 30 χρόνια- Άλσος, που βάσει νόμου θα πρέπει να παραχωρηθούν στην ΑΕΚ ώστε αυτή να χτίσει ένα σύγχρονο γήπεδο. Το ανταποδοτικό όφελος, βεβαίως, για τον δήμο θα είναι η δημιουργία αντίστοιχης «πράσινης» έκτασης από τη μεριά της ΑΕΚ. Θα κοπούν, δηλαδή, 52 δέντρα και θα φυτευτούν 5.000 δέντρα και θάμνοι!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα