Όχλος παρενόχλησε σεξουαλικά δημοσιογράφο! (VIDEO)

22:34 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος Σόνια Ντίντι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πλήθος Αιγυπτίων στην πλατεία Ταχρίρ, την ώρα που ήταν έτοιμη να βγει στον αέρα του «France 24».

Η κοπέλα, ενώ ετοιμάζοντας να βγει στον αέρα, περικυκλώθηκε από δεκάδες Αιγύπτιους που βρίσκονταν γύρω της και άρχισαν να την ακουμπούν σε όλο της το σώμα, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να της σκίσουν τα ρούχα, αδιαφορώντας για την κάμερα που κατέγραφε το περιστατικό.

«Με έπιαναν παντού. Συνειδητοποίησα λίγο αργότερα ότι κάποιος μου άνοιξε τα κουμπιά από το πουκάμισό μου. Απέφυγα τα χειρότερα επειδή φορούσα ζώνη», δήλωσε ταραγμένη η Ντίντι η οποία, χάρη στη βοήθεια του εικονολήπτη, της Ασχάρ Χαλίλ κατόρθωσε να ξεφύγει από τον όχλο.

«Το πλήθος μας είχε περικυκλώσει. Γύρω στους τριάντα άνδρες άπλωναν τα χέρια τους στη Σόνια. Ήταν δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τα χέρια που προσπαθούσαν να την προστατεύσουν από εκείνα που της επιτίθεντο», είπε ο Χαλίλ ο οποίος κατέθεσε μήνυση όπως κι η Ντίντι κατά αγνώστων.

Οι δυο τους κατάφεραν τελικά να μπουν στο αυτοκίνητό τους, αλλά ο όχλος τους ακολούθησε και άρχισε να χτυπά το καπό του αυτοκινήτου.

«Δε νομίζω ότι ήταν προμελετημένη η επίθεση, όμως αισθάνθηκα την οργή αυτών των ανθρώπων, γιατί ό, τι συνέβη έχει επαναληφθεί στο παρελθόν», συμπλήρωσε ο Χαλίλ.

Θυμίζουμε ότι πριν περίπου από έναν χρόνο, η ανταποκρίτρια του CBS, Λάρα Λόγκαν είχε βιαστεί από ομάδα 200 Αιγυπτίων ενώ προσπαθούσε να καλύψει την εξέγερση στη χώρα, ενώ θύμα βίας είχε πέσει και η δημοσιογράφος Καρολίν Σινζ από το «France3». Πολύ συχνές είναι οι επιθέσεις γενικά εναντίον γυναικών στην Αίγυπτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα