Ο Μάνταλος τον στέλνει στην Β' Εθνική

19:36 1/2/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΗΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: "ΚΛ. ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ"

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΚΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ)

Ακόμα ένα βήμα προς την Football League

έκανε ο Άρης καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει την Ξάνθη η οποία με σκόρερ και πάλι τον Πέτρο Μάνταλο, εν δυνάμει παίκτη της ΑΕΚ, πήρε τον βαθμό αν και παρέμεινε χωρίς νίκη μέσα στο 2014. Σημειώνεται πως μετά από 22 αγωνιστικές ο Άρης δεν έχει κερδίσει στο "Κλ. Βικελίδης".
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες με τον Αγκάνθο να σπαταλά τις δυο ευκαιρίες του Άρη όταν στο 6' από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ και στο 24' έπειτα από μπαλιά του Τάτου, ο Ισπανός από πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή έκανε... τσαφ.
Στην επανάληψη, η Ξάνθη μπήκε δυνατά και στο 52ο λεπτό ο Πάμπλο Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήρε ύψος με τον Πουλίδο να μην "καθαρίζει" μια, φαινομενικά, εύκολη φάση και τον Μάνταλο να σκοράρει με κοντινή προβολή για το 0-1.
Η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο βαριά στο "Κλ. Βικελίδης" με τους παίκτες του Άρη να τα έχουν χαμένα και τους φιλοξενούμενους να χάνουν δυο σπουδαίες ευκαιρίες για να τελειώσουν το παιχνίδι. Στο 58' ο Μάνταλος αντί να τελειώσει μόνος του την φάση θέλησε να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας στον Σολτάνι αλλά ο Οικονομόπουλος επενέβη την τελευταία στιγμή διώχνοντας σε κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα από την σέντρα του Μαρίν ο Πουλίδο παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά ο Διούδης πρόλαβε και μπλόκαρε.
Τελικά ο Άρης έφτασε στην ισοφάριση στο 68ο λεπτό με την... βοήθεια και του Βάλλα ο οποίος πήγε να γυρίσει με το κεφάλι πίσω στον Τσέμα, ο Μπακασέτας όμως καραδοκούσε, πήρε την κόντρα από τον τερματοφύλακα της Ξάνθης και έφερε το ματς στα ίσια.
Ωστόσο παρά το γεγονός πως υπήρχαν πάνω από 20 λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι, ο Άρης δεν φάνηκε απειλητικός παρά μόνο στο 88' όταν ο Μπαξεβανίδης έκανε σωτήρια προβολή πάνω στο Μανιά.
Το τελικό 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Άρη να πρέπει να αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα της Football League όντας ουραγός στην βαθμολογία μετά από 22 αγωνιστικές.


ΑΡΗΣ: Διούδης, Βλάχος (84' Αγγελούδης), Τσουμάνης, Πουλίδο, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος (61' Σουνάς), Καμινιώτης (24' Παπαδόπουλος), Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς, Αγκάνθο
SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέμα, Φλίσκας, Γκαρσία (56' Βασιλακάκης), Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (87' Ρούμπεν), Μαρίν (73' Τριάδης), Σολάρι

Keywords
Τυχαία Θέματα