Νέο επεισόδιο στην κόντρα
Τα λεγόμενα του Αντόνιο Κασάνο δεν έμειναν για πολύ ώρα αναπάντητα από τον Αντόνιο Κόντε με την κόντρα των δυο αντρών να συνεχίζεται. Συγκεκριμένα στον ισχυρισμό του επιθετικού της Ίντερ πως ο προπονητής της Γιουβέντους είναι φαφλατάς και δεν πρέπει να μιλάει για ηθική, ο Κόντε απάντησε λέγοντας, εμμέσως πλην σαφώς, πως ο Κασάνο είναι ένας κακός επαγγελματίας.
Σε ανακοίνωση του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους, ο Αντόνιο Κόντε τόνισε: "Με έκπληξη διαβάζω τις δηλώσεις του κυρίου Κασάνο και νιώθω την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Πρώτα από όλα ποτέ δεν χρησιμοποίησα τον όρο ηθική στις δηλώσεις μου. Ηθική που είναι έντονη σε εμένα, άσχετα αν έχω τιμωρηθεί για τα στημένα παιχνίδια. Τους λόγους που με οδήγησαν στην παραδοχή της ενοχής μου, τους έχω εξηγήσει στο παρελθόν και δεν θέλω να επανέλθω. Δεύτερο σημαντικό θέμα, είναι ο τρόπος με τον οποίον επιλέγονται οι παίκτες της ομάδας μου. Είπα πως πρώτη προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος, ο χαρακτήρας του παίκτη. Πρέπει να είναι εργατικός, να δουλεύει για την ομάδα και τους συμπαίκτες του και όχι για τον εαυτό του, να σέβεται τους κανόνες, τους ρόλους, ακόμα και τις εντολές που θα πάρει. Μου φαίνεται πως στην καριέρα του ο κύριος Κασάνο απέδειξε τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, πως δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω. Προς απόδειξη των λεγομένων μου υπάρχουν πολλά περιστατικά γραμμένα στην αυτοβιογραφία του για τα οποία εκείνος μοιάζει να είναι υπερήφανος.
Θεωρώ πως δεν χρειάζεται να επεκταθώ άλλο. Απλά θυμίζω πως όταν χρησιμοποιώ συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις, γνωρίζω απόλυτα το νόημα και την ετυμολογία τους".
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Όλος ο αθλητικός Τύπος
- Τραγωδία σε αγώνα μοτοσυκλετών
- «Θρήνος»
- Στέλνουν Σα Πίντο στον ΠΑΟ οι Πορτογάλοι
- Ο Φερνάντο Σάντος στον Sentra 103.3 και το SentraGoal
- To δράμα του Τσάκωνα
- Τις λιγότερες ήττες στον κόσμο έχει η Εθνική!
- H Σταρ Ελλάς, ο αθλητισμός και ο Θανάσης Παπάζογλου (photos+video)
- Το νέο «στολίδι» της Μπαρτσελόνα!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Νέα κόντρα Μαρινάκη-Αλαφούζου
- Συνέλαβαν τους δολοφόνους του φαρμακοποιού στου Ρέντη
- Οι σκέψεις για το νέο «Καμπ Νου»
- «Δεν βιαιοπράγησαν, ένα φλιτζάνι καφέ δέχτηκα»
- Θέλει Αυστραλία ο Μπέκαμ
- Κασάνο: Φαφλατάς ο Κόντε
- Κατέρρευσε το ταβάνι στο νοσοκομείο Ρεθύμνου
- Νέο επεισόδιο στην κόντρα
- Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για Βαξεβάνη
- Τελευταία Νέα AEK365
- Νέο επεισόδιο στην κόντρα
- Κατέρρευσε το ταβάνι στο νοσοκομείο Ρεθύμνου
- Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για Βαξεβάνη
- Οι σκέψεις για το νέο «Καμπ Νου»
- Συνέλαβαν τους δολοφόνους του φαρμακοποιού στου Ρέντη
- «Δεν βιαιοπράγησαν, ένα φλιτζάνι καφέ δέχτηκα»
- Θέλει Αυστραλία ο Μπέκαμ
- Νέα κόντρα Μαρινάκη-Αλαφούζου
- Κασάνο: Φαφλατάς ο Κόντε
- Σε δίαιτα οι υπέρβαροι οδηγοί λεωφορείων
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- «Διπλό» και φύγαμε για Top-16
- Τσεκάρουν Σάμαρη, Κολοβό
- «Δεμένος» με τον Θρύλο!
- Όλος ο αθλητικός Τύπος
- Ζωντανή στο «κόλπο» η Τσεντεβίτα!
- Ίσως δεν ξεκινήσει με Κέρκυρα
- Επιμένουν για Τζένοα και Τοροσίδη
- Το έριξε στο... κατς, όχι στην μπάλα!
- «Ο πρόεδρος τον πιστεύει!»
- «Όλο και καλύτεροι από ματς σε ματς»