Μουρίνιο: Σοκαριστικό να δω τον Ζανέτι στην Μίλαν

13:28 14/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στην Μίλαν δεν εξέπληξε τον Ζοσέ Μουρίνιο, όπως υποστήριξε ο ίδιος, με τον πρώην προπονητή της Ίντερ να προσθέτει πως σοκαριστικό για τον ίδιο, και όχι μόνο, θα ήταν να δει τον αρχηγό της Ίντερ Χαβιέ Ζανέτι με την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Σε δηλώσεις του στο Sky Sports ο Μουρίνιο τόνισε: "Όταν ο Μάριο αγωνιζόταν στην Ίντερ, είχε φορέσει την φανέλα της Μίλαν σε ένα εστιατόριο. Άρα

ήθελα από τότε να παίξει στην ομάδα αυτή. Για αυτό τον λόγο δεν ένιωσα κάτι όταν τον είδα με την κοκκινόμαυρη φανέλα. Αυτό που θα ήταν πραγματική καταστροφή θα ήταν να δω τον Ζανέτι στην Μίλαν. Αυτό θα ήταν σοκαριστικό για όλους τους οπαδούς της Ίντερ, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου".
Για την παρουσία του στην Ίντερ, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Είμαι οπαδός της Ίντερ, αυτό το ξέρουν όλοι. Ποτέ δεν έκρυψα τα αισθήματα που τρέφω για την ομάδα αυτή. Έχω δεθεί μαζί της, με τον κόσμο της καθώς και με τους ανθρώπους της διοίκησης. Έζησα πολύ όμορφα χρόνια στο Μιλάνο, στην διάρκεια των οποίων αγάπησα πραγματικά το σύλλογο".

Keywords
Τυχαία Θέματα