Μετά τη σφαγή, πρόστιμο
Δύο χιλιάδες ευρώ πρόστιμο επέβαλλε η ΕΣΑΠ στην ΑΕΚ, για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα μετά το ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.
Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρεται στην συμπεριφορά των φιλάθλων των «κιτρινόμαυρων» στο ντέρμπι που έγινε στο κλειστό του Μίλωνα.
Αναλυτικά:
«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ δικάζοντας βάση σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνα και έκθεση κομισάριου του αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός στις 7/12/2013) και του από 13 Δεκεμβρίου 2013 εγγράφου απολογητικού υπομνήματος του εγκαλουμένου σωματείου (άρθρο 37 ειδικού πειθαρχικού κανονισμού ΕΣΑΠ σε συνδυασμό με άρθρο 5 πειθαρχικού δικαίου ΕΟΠΕ).
επιβάλει στο ΤΑΑ ΑΕΚ χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον ανωτέρω αγώνα (άρθρο 17, παρ. 2, εδαφ. Α & Β σε συνδυασμό με άρθρο 23Α του ειδικού πειθαρχικού κανονισμού ΕΣΑΠ).
Σε περίπτωση επανάληψης ανάλογων συμπεριφορών θα εφαρμοστούν οι διατάξεις του άρθρου 25 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ «περί υποτροπής» σε συνδυασμό με το άρθρο 41 του Ν.2725/1999, όπως ισχύουν».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Τέλος ο Αθανασίου
- Ο Πελέ με 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό
- Τα είπε με Στέφενς-διοίκηση ο Γκαρσία και αποφασίζει
- Κανονικά οι ημερίδες της τεχνικής
- Ο Σλούκας πέρασε τον Διαμαντίδη!
- Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Σάββας Ξηρός!
- Πέρεθ: «Αδικία αν δεν πάρει ο Ρονάλντο την "Χρυσή Μπάλα"»
- Ανάλυση των αντιπάλων του ΠΑΟΚ
- Ψωμιάδης: Με έχει καταστρέψει η π....α η ΑΕΚ
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Τελευταία Νέα AEK365
- Μετά τη σφαγή, πρόστιμο
- Είχαν αφαιρέσει 700 μέτρα σιδηροδρομικής γραμμής
- Τέλος ο Αθανασίου
- Έτοιμη για το «διπλό» η Βασίλισσα
- Ο χρυσός Μάο
- Στο Χαϊδάρι από αύριο το Μετρό
- Αναχώρησε για τη διάκριση η ΑΕΚ
- Ο Ατματσίδης και ο... αγαπούλας
- Περιμένει τον Ανάκογλου ο Δέλλας
- Κλαρούδας: Νίκη για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Επιστροφή για Ρισβάνη στην αποστολή του Παναθηναϊκού
- Περιμένει Ανάκογλου ο Δέλλας
- «Τελειώνει» ο Γκαρσία, επιστρέφει ο Κάτσε!
- Πέιν: «Προσοχή με Πανιώνιο»
- Χανιά: Τρεις απόντες για τον Αστέρα Μαγούλας
- ΑΕΚ: Αναμονή για Ανάκογλου
- Μαρκόπουλος: «Έτσι θα κερδίσουμε τον Πανιώνιο»
- Τύρναβος: Με Κουρτεσιώτη στην Κατερίνη
- Παντελής: «Είμαστε ομάδα συνόλου»