Μέσι: Δυνατή ομάδα το Περού
Στην κορυφή της ζώνης της Λατινικής Αμερικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται η Αργεντινή μετά το 3-1 επί της Παραγουάης και στο στρατόπεδο της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός με τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο, να εστιάζει στο επόμενο παιχνίδι την Τρίτη κόντρα στο Περού το οποίο χαρακτήρισε ως μια δυνατή ομάδα.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στην Παραγουάη ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και τώρα πάμε στο Περού να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα. Είμαστε πρωτοπόροι στον όμιλο και το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε".
Για την συμπαράσταση των Αργεντινών φιλάθλων που κατέκλυσαν το "Μάριο Κέμπες" στην Κόρδοβα, ο Μέσι δήλωσε: "Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Πραγματικά υπέροχο, όταν τυγχάνεις τέτοιας υποστήριξης. Το ίδιο συνέβη και στο περασμένο Κόπα Αμέρικα, στην Κόρδοβα και στο Μπουένος Άιρες".
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Αυτός είναι ο Ιβάν Σαββίδης!
- Λεφτά από το... πουθενά
- Αρέσει... η Λεωφόρος
- Ξένος Τύπος: Από πεντάρα... σε πεντάρα
- Και τώρα... συνηθίστε τους!
- Οταν ο Σπυρόπουλος σκοράρει...
- Γιώργος Καραγκούνης: Η δικαίωση ενός μεγάλου...
- Αυτό θα πει… τζακ ποτ
- Η απόγνωση του 4χρονου που επέζησε από το μακελειό
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Περπέρογλου και Πεδουλάκης
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Τελευταία Νέα AEK365
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Ξένος Τύπος: Από πεντάρα... σε πεντάρα
- Οταν ο Σπυρόπουλος σκοράρει...
- Στην 3η θέση των σκόρερ ο Γκέκας
- Γράφει ιστορία με την Εθνική ο Γκέκας
- Έγραψε ιστορία ο Τόρες
- Ο ξεχωριστός Φαν Πέρσι
- Σερένα εναντίον Αζαρένκα ο τελικός
- «Πολύτιμη νίκη στη Λετονία»
- Προβάδισμα Ομπάμα έναντι Ρόμνεϊ
- Ξεπέρασε Σαραβάκο ο Γκέκας