Με Παπάζογλου ο ΟΦΗ στην Ξάνθη
Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό, εκτός έδρας, παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη με τον Θανάση Παπάζογλου να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή έχοντας ξεπεράσει το ελαφρύ τράβηγμα στο γαστροκνήμιο.
Έτσι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, θα μπορεί να υπολογίζει στον 24χρονο επιθετικό όχι όμως και στους τραυματίες Χαριτωνίδη, Μπούρμπο, Νύκταρη, στους τιμωρημένους Λαμπρόπουλο και Ζορμπά καθώς και στον εξαφανισμένο Σίσιτς.
Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Super League: Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Βαλεριάνος, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Μπανούσης, Βερόν, Ιωαννίδης, Βιτώρος, Περογαμβράκης, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Τελευταία Νέα AEK365
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Έκλεστοουν: "Ή Τουρκία ή τίποτα"
- «Δεν θα περάσουν πολλοί έτσι από ΟΑΚΑ...»
- Συνέχεια στο σερί, ροτέισον και «Σέρμα»
- Συνωμοσία Τζίγκερ – οργανωμένων!
- Χιλιάδες απελάσεις σε πέντε μήνες
- «Νέος Φίγκο» ο Μπουσκέτς
- Τι έβαλες κοπελιά; (vid)
- Πετράκης: "Στην Ξάνθη για θετικό αποτέλεσμα"
- NBA | Νοβίτσκι: "Δεν είμαι ακόμα στο σημείο που πρέπει"