Μάνταλος στο aek365: Θα γυρίσω δυνατός! Όλοι δίπλα στην ΑΕΚ!

11:04 13/3/2015 - Πηγή: AEK365

Είναι συγκλονιστική η στήριξη όλων μέσα από την ΑΕΚ (από παίκτες και τεχνικο τιμ, μέχρι διοίκηση, υπαλλήλους και κόσμο) προς τον Πέτρο Μάνταλο. Η αγάπη και η στήριξη προς το πρόσωπό του σε αυτές τις δύσκολες ώρες, μετά τον τραυματισμό του και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, είναι μοναδική, με τον ίδιο τον παίκτη της ΑΕΚ να τα βιώνει όλα αυτά συγκινημένος.

Ο Πέτρος Μάνταλος

από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ακόμα (αναμένεται να πάρει εξιτήριο το μεσημέρι της Παρασκευής) μιλάει αποκλειστικά στο aek365 και λέει ένα τεράστιο ''ευχαριστώ'' προς όλους όσους έχουν δείξει με κάθε τρόπο την αγάπη τους και τη στήριξή τους.

"Είναι απίστευτα τα μηνύματα αγάπης που δέχομαι από χθες. Με έχουν συγκινήσει πραγματικά όλοι. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου. Μου δίνουν δύναμη, με κάνουν δυνατό και γι' αυτό τους ευχαριστώ", λέει αρχικά ο Πέτρος Μάνταλος και υπόσχεται: "Θα γυρίσω δυνατός. Όλα μέσα στο... πρόγραμμα είναι στη ζωή: Και τα καλά και τα άσχημα. Θα γυρίσω όμως δυνατός. Είναι σίγουρο..." Καταλήγοντας στέλνει και ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ: "Διαβάζω και εισπράττω τα μηνύματα του κόσμου και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για την αγάπη τους. Όλοι πρέπει να μείνουν δίπλα στην ΑΕΚ, ήταν συγκλονιστικό αυτό που έγινε την Τετάρτη με τόσο κόσμο και μπορεί να ξαναγίνει. Όλα θα πάνε καλά, όλοι κοντά στην ΑΕΚ".

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα