Λίνεν: «Εύχομαι στους παίκτες να κερδίσουν τον Πανθρακικό»

10:08 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Την πίκρα του για την απομάκρυνσή του από τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ εξέφρασε ο Έβαλντ Λίνεν. «Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είμαι απογοητευμένος από την απόφαση που έλαβε το συμβούλιο. Πήραν μια απόφαση που δεν έχει λογική για εμένα. Εχουμε μπροστά μας δύο ματς και ήμασταν μέσα στο στόχο της παραμονής. Οδήγησα την ομάδα από τους δύο στους 30 βαθμούς χωρίς χρήματα. Εχω ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν γνωρίζουν πριν από τα παιχνίδια πώς θα ταΐσουν μετά την οικογένειά τους. Περάσαμε τόσα προβλήματα σε όλη τη χρονιά, που μοιάζει

απίστευτο αυτό που συνέβη», δήλωσε ο Γερμανός στο Goal.
Όσον αφορά τη συνέχεια της ΑΕΚ, είπε: «Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Πιστεύω πως η ομάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα και να μείνει στην κατηγορία. Ολοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο. Αυτό ζήτησα και χθες. Εύχομαι στους παίκτες να νικήσουν τον Πανθρακικό και να ξεφύγουν από τον υποβιβασμό. Δεν αξίζει στην ΑΕΚ αυτό που περνάει. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να μείνουν όλοι ενωμένοι. Να έχουν την υποστήριξη του κόσμου και να τα δώσουν όλα για τη νίκη».
Ο Λίνεν μίλησε και για το ματς με τα Γιάννενα: «Ολες οι επιλογές που έκανα ήταν για να μπορέσει να νικήσει η ΑΕΚ. Δεν ξεκίνησα τον Ανάκογλου επειδή ήθελα παίκτες που θα πρέσαραν και θα κέρδιζαν τη μάχη στο κέντρο. Είχα κάποιες ιδέες πριν από το παιχνίδι, αλλά αποφάσισα να αλλάξω. Δεν ήθελα να κάνω επαναστατικές αλλαγές στην ομάδα. Μην ξεχνάτε πως είχαμε απουσίες πολύ σημαντικές για την ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα