Κυριαρχούν τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ!

09:57 4/8/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Την περίπτωση του Αγκόν Μεχμέτι εξετάζει σοβαρά η ΑΕΚ και η εφημερίδα τονίζει ότι γίνονται προσπάθειες από την Ένωση να τον αποκτήσει δανεικό από την Παλέρμο. Στο ρεπορτάζ του το Goal αναφέρει: "Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνουν τα μεταγραφικά της ΑΕΚ ώστε να σχηματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ρόστερ της νέας σεζόν.

Στις αξιόλογες περιπτώσεις που εξετάζουν οι

«κιτρινόμαυροι» βρίσκεται και ο Αγκόν Μεχμέτι του Παλέρμο. Ο 23χρονος Σουηδός (Κοσοβάρος στη καταγωγή) αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τη Μάλμε, με την οποία έκανε εντυπωσιακά πράγματα, έχοντας σε τρεισήμισι σεζόν 88 συμμετοχές με 23 γκολ.

Οι Ιταλοί έσπευσαν να τον κλείσουν, αλλά στο Καμπιονάτο έκανε μόνον τρεις συμμετοχές. Ετσι, κρίνεται προτιμότερο να δοθεί δανεικός για να αποκτήσει και άλλες εμπειρίες και στην ΑΕΚ προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τη συγκυρία. Πρόκειται για παίκτη που παίζει τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και ως σέντερ φορ. Ανοιχτή, πάντως, παραμένει και η υπόθεση του 23χρονου Ισπανού Αλμπέρτο Νογκουέρα από τη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, για τον οποίο γίνεται προσπάθεια να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες. Είναι παίκτης που αγωνίζεται και στα δύο άκρα και διακρίνεται για τη καλή τεχνική και την ταχύτητα.

Πρώτιστα, πάντως, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κλείσει το κενό στη μεσαία γραμμή. Ο διακαής πόθος λέγεται Παύλος Μητρόπουλος και στην Ενωση επιχειρούν να βρουν τη χρυσή τομή με τον Παναιτωλικό για την απόκτησή του.

Ο Βλάχος τον θέλει πολύ, καθώς εκτιμά πως μπορεί να βοηθήσει τόσο ως «κόφτης» όσο και ως κεντρικός χαφ. Σε συνδυασμό με την υπόθεση του Σταύρου Τσουκαλά -εκκρεμεί η λύση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ-, η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να κλείσει τις δύο θέσεις των χαφ που ζητά ο προπονητής".

SPORTDAY

Έχοντας τίτλο "Με βάρκα την ελπίδα" η εφημερίδα γράφει για το γεγονός ότι η ΑΕΚ συνεχίζει, 20 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να δίνει μάχη για τη συμμετοχή της σε αυτό: "Η τροπολογία για την προσωρινή φορολογική ενημερότητα δεν πέρασε και η συμμετοχή (και) της Ένωσης στο πρωτάθλημα είναι αμφίβολη", τονίζει η SD και προσθέτει: "
Στην Ένωση θεωρούν ότι το θέμα θα ολοκληρωθεί θετικά, με τις ομάδες να ξεκινούν το πρωτάθλημα και να παίρνουν μια μικρή παράταση για να διευθετήσουν τις εκκρεμότητές. Αν, όμως, δεν τα καταφέρουν, θα υπάρξουν σημαντικές κυρώσεις.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ανδρέας Δημητρέλος να έχει επικοινωνία, ίσως και συνάντηση, με τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Πρόθεση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ να ενημερωθεί για τα επόμενα βήματα που χρειάζεται να γίνουν, ώστε να αποφευχθεί η απουσία της ΑΕΚ από το πρωτάθλημα. Άλλωστε, τέτοιο ενδεχόμενο θα αποτελούσε πλήγμα για την ίδια τη Σούπερ Λίγκα.

Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη πρόβλημα για την ΑΕΚ είναι η Εφορία. Οι επίσημες υποχρεώσεις πλησιάζουν και η «Ενωση» δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει τους οπαδούς της στο Ολυμπιακό Στάδιο. Λόγω των χρεών προς την Εφορία.

Η ΠΑΕ μη πληρώνοντας τις

Keywords
Τυχαία Θέματα