Κουπόνι Δευτέρας: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν στοιχηματίσετε

12:54 29/12/2014 - Πηγή: AEK365

Το 2014 βαδίζει προς το... τέλος του και ταυτόχρονα περιορίζεται σημαντικά η αγωνιστική δράση. Στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Σουόνσι, με την οποία «πέφτει» η αυλαία του πρώτου γύρου στην Πρέμιερ Λιγκ. Από εκεί και πέρα, για την Τσάμπιονσιπ η Φούλαμ υποδέχεται την Μπράιτον, δύο αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην Α' Αγγλίας και από έναν σε Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και Τουρκία. Πάμε να δούμε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, ρεπορτάζ και παραλειπόμενα από τα σημερινά ματς, προκειμένου

να γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν στοιχηματίσετε.

Επιπλέον, επειδή τις ημέρες των εορτών αρκετοί θα θελήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε παιχνίδια καζίνο όπως τοΜπλακτζάκ, στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε ένα μοναδικό «οδηγό» σχετικά με το πώς να παίξετε και τους κανόνες που διέπουν το παιχνίδι.

«Αυλαία» για το 2014 στην Πρέμιερ Λιγκ

Η σημερινή μας... βόλτα ξεκινάει από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Σουόνσι, που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής δράσης για το 2014. Οι «κόκκινοι» προέρχονται από τρεις σερί εντός έδρας νίκες επί των «κύκνων», μετρώντας ήδη μία τη φετινή σεζόν στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ. Ταυτόχρονα, όμως, «τρέχουν» σερί 2-4-2 στην τελευταία οκτάδα εντός έδρας αγώνων πρωταθλήματος. Η Σουόνσι προέρχεται από τα νικηφόρα 1-0 επί των Χαλ (εκτός) και Άστον Βίλα (εντός) και μετρά μόνο μία νίκη στα τελευταία εκτός έδρας ματς για την Πρέμιερσιπ (1-2-4). Σημειώστε ότι έχουν δοθεί τρία πέναλτι στα δύο τελευταία μεταξύ τους ματς πρωταθλήματος στο «Άνφιλντ» και ότι ο επιθετικός Μπονί της Σουόνσι έχει σημειώσει το πρώτο γκολ στα 3/4 τελευταία εκτός έδρας ματς των «κύκνων», στα οποία ξεκίνησε ως βασικός.

Συνεχίζει με υπηρεσιακό η Μπράιτον

Στην Τσάμπιονσιπ, η Φούλαμ υποδέχεται την Μπράιτον. Χωρίς νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές παραμένει η Μπράιτον, η οποία ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Φούλαμ χωρίς να έχει βρει ακόμα τον διάδοχο του Σάμι Χίπια στην τεχνική ηγεσία της. Οι γηπεδούχοι επικρατούν από το ημίχρονο στα πέντε από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, με τους φιλοξενούμενους να αγνοούν τη νίκη στα εννέα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσαν.

Εύκολο έργο για Τραμπζονσπόρ

Στην Τουρκία, η Τράμπζονσπορ υποδέχεται την Εσκισεχίρσπορ και αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα, η οποία βρίσκεται μία θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι μέχρι στιγμής στην έδρα τους (τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες), εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τους τρεις βαθμούς μακριά από τη δική τους (πέντε ισοπαλίες, δύο ήττες).

«Τελειώνει» ο Μάρκο Σίλβα

Στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκιμαράες για το Λιγκ Καπ. Αναστάτωση επικρατεί στο στρατόπεδο της Σπόρτινγκ, με τον Μάρκο Σίλβα να φαντάζει πως μετράει ώρες στην τεχνική ηγεσία της. Ο 37χρονος προπονητής βρίσκεται σε διαμάχη με τον πρόεδρο, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, για τον τρόπο διαχείρισης του υλικού του, με το δεύτερο να τονίζει πως η σχέση τους έχει τελειώσει. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μάλιστα, αξιόλογη επιλογή αποτελεί το «1 DNB» σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα