Κακά: Ευχαριστώ την Μίλαν για την δεύτερη ευκαιρία

13:53 31/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στο χθεσινό 1-1 κόντρα στην Λάτσιο ο Κακά πέτυχε το γκολ για λογαριασμό της Μίλαν και συνολικά είχε μια πολύ καλή παρουσία με τον ίδιο να ευχαριστεί την ομάδα του Μιλάνου για την δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε.
Σε δηλώσεις του στο Mediaset, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Είμαι απογοητευμένος με το τελικό αποτέλεσμα. Το γκολ που πέτυχα θα μπορούσε να ήταν πιο σημαντικό. Ελπίζω να βοηθήσω και με άλλα τέρματα για να πάρουμε τους

τρεις βαθμούς. Όσον αφορά την φυσική μου κατάσταση, χρειάζομαι ακόμα βελτίωση σε κάποια πράγματα, αλλά είμαι χαρούμενος με την πρόοδο που έχω σημειώσει από το ντεμπούτο μου στο Τορίνο μέχρι εδώ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Μίλαν για την δεύτερη ευκαιρία και θέλω να τα κάνω όλα καλά ώστε να έχω ένα σπουδαίο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Βραζιλία".
Τέλος, ο Κακά δήλωσε: "Είναι δύσκολο να φανταστείς το Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς την Μίλαν να συμμετέχει σε αυτό και ελπίζω να τα καταφέρουμε για το επόμενο. Είναι καλό ότι έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και χρειάζεται να δουλέψουμε για αυτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα