Ικανοποίηση για Γρηγοριάδη

16:21 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το Σαββατοκύριακο διεξήχθη το VII Circuito Open Communidad της Μαδρίτης, με τη συμμετοχή των Ελλήνων κολυμβητών να κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν και ο Άρης Γρηγοριάδης , ο οποίος στον πρώτο του αγώνα για εφέτος πρώτευσε στα 50 και 100 μέτρα ύπτιο με χρόνο 26.46 και 55.03 αντίστοιχα.

«Είμαι ικανοποιημένος

με την επίδοση μου στα 100μ. Βέβαια ήθελα ένα χρόνο κάτω από τα 55''. Πιστεύω πως θα επιτευχθεί στον επόμενο αγώνα. Τώρα ακολουθεί η προετοιμασία μου στην οποία θα δουλέψω ώστε να είμαι έτοιμος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».
Με την επίδοσή του στα 100μ ο Έλληνας πρωταθλητής επιβεβαίωσε το όριο για το Πανευρωπαϊκό Ανδρών/ Γυναικών.

Για τη διοργάνωση δηλώνει πως: «Στο Ντέμπρτσεν το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλότερο. Είναι πολύ νωρίς για να οριοθετήσουμε στόχους. Υπάρχουν αθλητές που δεν έχουν κολυμπήσει ακόμη και δεν έχουν αγώνες. Πρέπει να τους δούμε όλους, να δούμε το επίπεδο ετοιμότητάς τους για να κρίνουμε τι μπορούμε να περιμένουμε. Εγώ είμαι αισιόδοξος και πιστεύω στις δυνατότητές μου».

Τέλος, για τη φιλοξενία των Ισπανών τονίζει πως: «Ήταν όλα πολύ ωραία και άψογα διοργανωμένα. Οι αγώνες διεξήχθηκαν ομαλά και όλα κύλησαν κανονικά. Τώρα γυρίζουμε στην Αθήνα και αρχίζουμε προετοιμασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα