Η επιτροπή για την εκδήλωση προς τιμήν του Γκάλη

17:12 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Τριμελής επιτροπή για την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη συστάθηκε από την ΚΑΕ Άρης. Την επιτροπή αποτελούν ο Χρήστος Γαλιλαίας, ο Πέτρος Ράσογλου και ο Χρήστος Σαμαράς και θα ασχοληθεί με την οργάνωση της εκδήλωσης, ώστε οι «κίτρινοι»να τιμήσουν τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ σε συνέχεια της συνάντησης που είχε με τον Νίκο Γκάλη και της συμφωνίας για την πραγματοποίηση εκδήλωσης προς τιμήν του, ανακοινώνει τη σύσταση της τριμελούς επιτροπής η οποία και θα ασχοληθεί με την οργάνωση και την διεξαγωγή της συγκεκριμένης εκδήλωσης.
Η επιτροπή θα αποτελείται από το μέλος της Διοίκησης της Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ, Χρήστο Γαλιλαία, τον Γενικό Γραμματέα των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ, Πέτρο Ράσογλου και τον δημοσιογράφο, Χρήστο Σαμαρά».

Keywords