Η ΑΕΚ που δεν πρέπει να σταματήσει και ο Βιντιάδης

09:46 26/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τίτλο "Μη σταματάς" η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ γράφει για το αποψινό ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ: "Με αιχμή του δόρατος τον ''φονιά'' της Ξάνθης και του Άρη, η ΑΕΚΑΡΑ νικάει απόψε τον ΟΦΗ κια

απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη. Με 4-4-2 και ρόμβο ρίχνεται στη μάχη η Ένωση".
Για τα διοικητικά και τον Βιντιάδη η εφημερίδα γράφει: "Γερή ταμειακή διευκόλυνση θα πρέπει να κάνει ο Βιντιάδης". Αυτό λένε στην ΠΑΕ, σε περίπτωση που ο Έλληνας επιχειρηματίας ζητήσει χρόνο για να προχωρήσει σε διακανονισμό για τα χρέη προς το Δημόσιο".
Όσον αφορά τα μεταγραφικά: "Ο Σορεντίνο... φέρνει Κλωναρίδη", τονίζει η εφημερίδα και εξηγεί: "Ανοιχτό παράθυρο για τον Βίκτωρα αφήνει η ΑΕΚ ειδικά αν προλάβει και πάρει μέσα στην επόμενη εβδομάδα που δικαιούται από τη μεταγραφή του Ιταλού τερματοφύλακα στην Παλέρμο".

SPORTDAY

"Δεν κάνει πίσω", γράφει η SportDay και αναφέρεται στον Δημήτρη Βιντιάδη, τονίζοντας στο ρεπορτάζ της: "...Ο υποψήφιος επενδυτής ασχολήθηκε στη Κίνα κυρίως με το να «σφραγίσει» τις συμφωνίες που είχε πάρει στο προηγούμενο ταξίδι του στη χώρα, ωστόσο δεν φαίνεται ότι εξασφάλισε στο 100% κάποιο... δώρο και για την ΑΕΚ.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα κριθεί το μέλλον της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και αν ο Βιντιάδης ζητήσει λίγο ακόμα χρόνο, τότε ο Δημητρέλος θα του προτείνει να προχωρήσει σε μία «γερή» ταμειακή διευκόλυνση προς την ομάδα, ώστε να παραμείνει βιώσιμη και να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στο άμεσο μέλλον.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Έλληνα επιχειρηματία είναι οι οφειλές προς το Δημόσιο. Η τρόικα δεν επιθυμεί την αύξηση των δόσεων και πλέον στην Ένωση βασίζονται στις προσωπικές σχέσεις που υπάρχουν με κάποια στελέχη της Κυβέρνησης, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να πετύχουν καλύτερη ρύθμιση, μέσω απευθείας διαπραγμάτευσης με την Εφορία".

GOAL

Mε το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ ασχολείται κυρίως η εφημερίδα γράφοντας: "Το πέταγμα του αετού. Μετά τα δύο τελευταία αήττητα ματς η ΑΕΚ θέλει να προσθέσει ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της κόντρα στον ΟΦΗ και την άλλη εβδομάδα να κάνει... repeat με τον Πανιώνιο. Με τη συνταγή της εβδομάδας η ΑΕΚ κόντρα στους Κρητικούς"

Keywords
Τυχαία Θέματα