H δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για το Ναό και η προπονητολογία
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Την ανοιχτή και δημόσια δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι στηρίζει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι πρώτο θέμα στην εφημερίδα: "Τέλος στην ακατανόητη κόντρα που άνοιξαν οι άστοχες τοποθετήσεις της Ρένας Δούρου, έβαλε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ με ξεκάθαρη ανακοίνωση. "Θα ψηφίσουμε τον νόμο για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προβεί, ούτε πρόκειται να προβεί σε καμία ενέργεια ή πολιτική πρωτοβουλία κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια".
Σχετικά με τον Δέλλα είναι η ΩΡΑ γράφει: "Άκαιρη και άστοχη η προπονητολογία. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, γίνονται πολλές σκέψεις αλλά στην ΑΕΚ δεν έχει καν τεθεί θέμα απομάκρυνσης του Τραϊανού Δέλλα. Καμια επαφή για κανέναν υποψήφιο αντικαταστάτη και καμία σχέση με την πραγματικότητα τα ονόματα που ακούγονται".
SPORTDAY
Aντίθετα η SD γράφει: "Στενεύουν τα περιθώρια για Δέλλα".Αναλυτικά: "Δεν είναι με το μέρος του Τραϊανού Δέλλα οι πιθανότητες παραμονής στην ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας εξακολουθεί να καθιστά σαφές πως οποιαδήποτε απόφαση για τον προπονητή θα ληφθεί μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, αλλά η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον στην παρούσα φάση όλα δείχνουν πως δεν θα είναι στο τιμόνι της «Ένωσης» και την επόμενη σεζόν.
Μπορεί ο στόχος της εύκολης ανόδου να έχει ουσιαστικά ήδη επιτευχθεί, ωστόσο στον 38χρονο τεχνικό «χρεώνεται» το γεγονός ότι η ΑΕΚ μετρά ήδη πέντε στραβοπατήματα (τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Αγροτικό Αστέρα), ότι δεν έχει προσφέρει γκολ και θέαμα με διάρκεια στη σεζόν, αλλά και ότι δεν κατάφερε να δημιουργήσει έναν μεγάλο κορμό για την ομάδα της επόμενης σεζόν, αφού ζήτημα είναι από το υπάρχον ρόστερ λογίζονται σαν βασικοί για την ΑΕΚ της Football League 3-4 παίκτες.
Ήδη έχουν κυκλοφορήσει πολλά ονόματα, όπως του Σάκη Τσιώλη (που πάντως δεν συγκεντρώνει πιθανότητες) και του Γιάννη Χριστόπουλου (που ήταν στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ), αλλά η διοίκηση έχει βάλει φρένο στην ονοματολογία και θα πάρει τις αποφάσεις της όταν πρέπει."
LIVE SPORT
Για τους πιθανούς διαδόχους του Δέλλα, γράφει με τη σειρά της η LS.
GOAL
Πρώτο θέμα είναι στο Goal σήμερα η ΑΕΚ γράφοντας για τα "τρία... αγκάθια για την αναγέννηση". Συγκεκριμένα η εφημερίδα γράφει: "1. Εκκαθάριση: Σήμερα ο Δημητρέλος στη ΦΑΕΕ για τις υπογραφές στην εκχώρηση, αλλά παραμένει η μεγάλη εκκρεμότητα με το χαρτόσημο. 2. Γήπεδο: Η πανηγυρική εκδήλωση του Γιάννη Σγουρού μέσα στη... Νέα Φιλαδέλφεια και η αναδίπλωση του ΣΥΡΙΖΑ με... διφορούμενη ανακοίνωση. Απομένει η υπογραφή Παναγιωτόπουλου στη νομοθετική ρύθμιση. 3. Προπονητής: Η στήριξη στον Δέλλα και ο Μελισσανίδης που θα ήθελε προπονητή τύπου... Σάντος με τον Τράι δίπλα του".
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Ήτανε όμορφη σαν ψέμα...
- Στις... καθυστερήσεις έκανε πίσω o Πέτρος Κόκκαλης
- Θα μείνει και άλλο στην Ιταλία ο Μήτρογλου
- Η 11άδα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό
- Το "δεν ακούω" του Βιεϊρίνια και το ελικόπτερο!
- Δημοσκόπηση GPO: Οι πολίτες λένε όχι στους κομματικούς υποψηφίους
- Δεύτερο πρόγραμμα για 10.000 θέσεις μέσω ΟΑΕΔ
- «Για 10 εκατ. ίσως το σκεφτούμε...»
- Προτάθηκε ο Τζακερόνι για την Εθνική
- Ο Σουάρες "έφαγε" Κριστιάνο και Μέσι!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Δεύτερο πρόγραμμα για 10.000 θέσεις μέσω ΟΑΕΔ
- Προτάθηκε ο Τζακερόνι για την Εθνική
- Μιχαλολιάκος: Ευχαριστώ τον Μαρινάκη, είναι ικανός πρόεδρος του Ολυμπιακού (VIDEO)
- Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Βουλής
- ΠΑΟ για Μπεργκ: Για 10 εκ. ίσως το σκεφτούμε
- Tα αποτελέσματα των αγώνων των ακαδημιών της ΑΕΚ
- H δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για το Ναό και η προπονητολογία
- Εντάλματα σύλληψης για τον θάνατο του αλβανού βαρυποινίτη
- Χειρουργείο για Ρομέου
- Τελευταία Νέα AEK365
- H δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για το Ναό και η προπονητολογία
- Μιχαλολιάκος: Ευχαριστώ τον Μαρινάκη, είναι ικανός πρόεδρος του Ολυμπιακού (VIDEO)
- Tα αποτελέσματα των αγώνων των ακαδημιών της ΑΕΚ
- Χειρουργείο για Ρομέου
- Εντάλματα σύλληψης για τον θάνατο του αλβανού βαρυποινίτη
- Προτάθηκε ο Τζακερόνι για την Εθνική
- Τα φαρμακεία άνοιξαν για να ξανακλείσουν -Στάση εργασίας 14:00 με 20:00
- Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Βουλής
- ΠΑΟ για Μπεργκ: Για 10 εκ. ίσως το σκεφτούμε
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοσκόπηση GPO: Οι πολίτες λένε όχι στους κομματικούς υποψηφίους
- Στα χνάρια του Μπέκαμ ο γιος του
- Ευρώπη... η επιστροφή!
- Η ΑΕΚ... εκλέγει περιφερειάρχη
- "Θα δώσουμε τη μάχη με τον Παναθηναϊκό"
- Λέει «όχι» στη δίαιτα ο Χούλκενμπεργκ!
- Το "δεν ακούω" του Βιεϊρίνια και το ελικόπτερο!
- Ο αποτελεσματικότατος Βούκιτς...
- Νίκη και...έχει ο Θεός
- Το πλάνο λέει Δέλλας και στη Β', εκτός...