Γκλέτσος: Ο Βενιζέλος έπρεπε να πάει φυλακή

09:40 9/1/2015 - Πηγή: AEK365

Χειμαρρώδης εμφανίστηκε και στη Λάρισα αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ο πρόεδρος του κόμματος «Τελεία» Απόστολος Γκλέτσος.
Ο δήμαρχος Στυλίδας και δημοφιλής ηθοποιός έστρεψε τα πυρά του προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, που την ίδια ώρα μιλούσε στο δημοτικό ωδείο της Λάρισας.
Μιλώντας σε συγκέντρωση υποψηφίων, φίλων και υποστηρικτών

της «Τελείας» στο «Ποτάμι» ο κ. Γκλέτσος υποστήριξε πως «ο Βενιζέλος αν δεν υπήρχε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών που αυτός έφτιαξε, έπρεπε να είχε πάει φυλακή».
Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ως «το μη χείρον βέλτιστον για την Ελλάδα» ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα επεφύλασσε για μία ακόμη φορά υποτιμητικά σχόλια.
«Ο Αλέξης για μένα, σημείωσε, δεν έχει καμία σοβαρότητα γιατί στην πορεία προς τη πρωθυπουργία έταξε σε όλους τα πάντα, είπε ότι θα κάνει μονομερείς ενέργειες για το μνημόνιο, κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Αυτά δεν είναι καν τσαμπουκάδες του δεκαπενταμελούς. Είναι των τριμελών των δημοτικών σχολείων».
Σε ότι αφορά τις προσδοκίες του από την «Τελεία» εκτίμησε πως θα καταφέρει «το πολυπόθητο 3%» και εφόσον μπει στη βουλή - ακόμη και χωρίς τον ίδιο στα έδρανα, αφού δε θα είναι υποψήφιος - «θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα