Για ιατρικούς λόγους «κόπηκε» ο Παυλής

12:36 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η δεύτερη έκπληξη που επεφύλασσε η ανακοίνωση της αποστολής της ΑΕΚ για το Τσέστερ (μετά από αυτή της απουσίας του Νίκου Καράμπελα) αφορούσε τον Μιχάλη Παυλή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας επιθετικός ήταν μέσα στη λίστα που έδωσε ο Βαγγέλης Βλάχος για το ταξίδι στην Αγγλία, όμως «κόπηκε» την τελευταία στιγμή. Και συγκεκριμένα σήμερα το πρωί!
Ο λόγος; Το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ αρνήθηκε να αναλάβει την ευθύνη για

την συμμετοχή του Παυλή στην προετοιμασία, λόγω του προβλήματος υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Ο Βλάχος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του παίκτη στις προπονήσεις και -μάλιστα- έτριβε τα χέρια του για την επιστροφή του νεαρού άσου στην ΑΕΚ, καθώς υπολόγιζε ότι μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.
Επίσης, ο ποδοσφαιριστής είχε παρουσιάσει στην ΑΕΚ χαρτί από γιατρό που τον είχε αναλάβει στη Γερμανία, ο οποίος εξέφραζε την άποψη ότι ο παίκτης μπορεί να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, παρά το πρόβλημα που πέρασε. Ωστόσο, οι γιατροί της Ένωσης είχαν -εντελώς- αντίθετη άποψη και μετέφεραν στο τεχνικό επιτελείο ότι αρνούνται να αναλάβουν το βάρος της ευθύνης.
Το πιο πιθανό είναι ότι η επιστροφή του Παυλή στην ΑΕΚ θα «ναυαγήσει» έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ωστόσο, ακόμη δεν είναι εντελώς σίγουρο. Το μόνο παράθυρο που υπάρχει είναι, τη στιγμή που ο Παυλής επιμένει ότι μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο, να αναζητηθεί αν υπάρχει κάποια νομική φόρμουλα ώστε να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη. Κάτι που θα εξεταστεί εντός των αμέσως επόμενων ημερών...

Keywords
Τυχαία Θέματα