Φέρνει ανάπτυξη στη Φιλαδέλφεια ο Βασιλόπουλος με κόσμο από όλη την Αθήνα

15:35 25/6/2014 - Πηγή: AEK365

Την συμπαράσταση που δεν βρήκε ο Αρης Βασιλόπουλος από τους κατοίκους της Φιλαδέλφειας και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου φαίνεται πως κατάφερε να την βρει από αλλού έστω και εκτός της πόλης που τον ανέδειξε δήμαρχο. Συγκεκριμένα διοργανώνεται την επόμενη Πέμπτη διαδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά του ρυθμιστικού και όχι μόνο από αναρχικούς,

αντεξουσιαστές, στέκια, καταλήψεις και αλληλέγγυους όλης της Αθήνας. Μια εξέλιξη που εκτός των άλλων αναμένεται να τονώσει και εμπορικά την πόλη, φέρνοντας ανάπτυξη, καθώς αναμένεται να δώσουν το παρόν πολίτες από όλη την Αθήνα που για τις ανάγκες τους θα ψωνίσουν από τις τοπικές επιχειρήσεις. Αναλυτικά το κάλεσμα στην συνέλευση που θα οργανώσει την διαδήλωση όπως αναγράφεται στο athens.indymedia.org:

Συνέλευση για τη διοργάνωση πορείας στη Νέα Φιλαδέλφεια:

Ενάντια στο Ρυθμιστικό Σχέδιο της καπιταλιστικής "ανάπτυξης" και λεηλασίας, την επέλαση του κεφαλαίου και των εμπροσθοφυλακών του, για την υπεράσπιση των ελέυθερων δημόσιων χώρων, για την Αλληλεγγύη στις καταλήψεις, τα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια και τους Κοινωνικούς και Ταξικούς αγώνες.

Συνέλευση Κυριακή 29 Ιούνη ώρα 7μμ Κτίριο Γκίνη, Πολυτεχνείο
Διαδήλωση Πέμπτη 3 Ιούλη ώρα 7μμ Πλ. Πατριάρχου Νέα Φιλαδέλφεια

(Αφίσα θα βγει εντός των ημερών)

Αναρχικοί/ες, Αντιεξουσιαστές/ριες, Στέκια, Καταλήψεις, Αλληλέγγυοι/ες

Keywords
Τυχαία Θέματα