Ετοιμάζουν Φιλικό Γερμανία και Αγγλία

22:17 16/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η νίκη επί της Πολωνίας «σφράγισε» για τους Άγγλους την πρόκριση στο Μουντιάλ και έτσι μπορούν να τεθούν επί τάπητος τα σχέδια της ομοσπονδίας της χώρας για τα φιλικά ματς που θα ακολουθήσουν μέχρι η ομάδα να πάει στην Βραζιλία.
Το φιλικό λοιπόν με την Γερμανία τον Νοέμβριο είναι κάτι που ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμο αλλά πολύ σύντομα θα είναι ενώ στο πλάνο υπάρχει και ένα ακόμα φιλικό ματς στις 15 ή 16 Νοεμβρίου με ομάδα εκτός Ευρώπης, με τις Αυστραλία και Αργεντινή να είναι υποψήφιες.
«Ακόμα δεν μπορώ να σας ανακοινώσω επίσημα ότι θα γίνει φιλικό ματς με την Γερμανία αλλά δεν είναι

μυστικό ότι θέλουμε να γίνει αυτό», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της επιτροπής εθνικών ομάδων της FA, Άντριαν Μπέβινγκτον που εν συνεχεία μπήκε σε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της εθνικής Αγγλίας από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της χώρας μέχρι να φτάσουμε στο Μουντιάλ.

Στο πλαίσιο αυτό, επιβεβαίωσε ότι η FA έχει ζητήσει και πιθανότατα θα καταφέρει να έχει στην διάθεσή της για βάση την πρώην στρατιωτική βάση «Ούρκα» που έχει μετατραπεί σε προπονητικό κέντρο εν όψει Μουντιάλ ενώ αποκάλυψε ότι η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Royal Tulip» που είναι κοντά στην Κόπακαμπανα.

Keywords
Τυχαία Θέματα