Επιβεβαίωση για Γκάλο και σοκ στην... Σερβία

11:19 12/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των σπορ

«Τους τον άρπαξε η ΑΕΚ», σύξυλοι έμειναν οι δυο μεγάλοι της Σερβίας Παρτιζάν και Ερυθρός Αστέρας με την κίνηση ματ της ΑΕΚ και το μπάσιμο στα δικα τους χωράφια.

Η εφημερίδα επίσης επιβεβαιώνει πως η ΑΕΚ έκανε την πρώτη κίνηση για τον Ροντρίγκο Γκάλο με το χτύπημα "Από κοντά για Γκάλο" και βέβαια κάνει εκετενή αναφορά στο μεγάλο θέμα που βγήκε χθες για την συμφωνία της Ερασιτεχνικής

ΑΕΚ με τον Δήμο Γαλατσίου που θα στηρίξει την ΑΕΚ στο αίτημα παραχώρησης του κλειστού, γεγονός που θεωρείται από την ΩΡΑ τεράστιο βήμα για τη στέγαση όλων των τμημάτων.

Goal

«Αυτή είναι η Νέα ΑΕΚ»,είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας που παρουσιάζει την εικόνα της νέας ομάδας αλλά και τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στην Ένωση.

Παράλληλα φιλοξενεί τις δηλώσεις του Εστερχάζι με τις οποίες πάει για το καλοκαίρι η συνέχεια των συζητήσεων με την ΑΕΚ: «Να ξεκινήσει το γήπεδο και εμείς είμαστε εδώ.» ο τίτλος της συνέντευξης

Sportday

Και αυτή η εφημερίδα επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του aek365 για την πρόταση στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ του παναιτωλικού με τίτλου: «Κρούση στην Μπράγκα για Γκάλο» που είναι και ο τίτλος της εφημερίδας. Αναλυτικά το ρεπορτάζ τηςΔιερευνητική επαφή με την Μπράγκα είχε η ΑΕΚ, με στόχο να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του πορτογαλικού συλλόγου για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Γκάλο.

Ο Βραζιλιάνος μπακ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Παναιτωλικό και στην «Ένωση» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Εκείνο που ήθελαν να μάθουν οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αν ο ποδοσφαιριστής πωλείται και στη συνέχεια πόσα χρήματα απαιτούνται για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την SportDay, η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με την διοίκηση της Μπράγκα και το ποσό που άκουσε ήταν μεγαλύτερο από τις 500.000 ευρώ που είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές μέρες.

Livesport

«Αυτοί έκαναν το Deal» είναι ο τίτλος της εφημερίδας η οποία ισχυρίζεται πως με εγγυήσεις και του Πέτρου Στάθη(!) πήρε τον Ζόριτς η ΑΕΚ. Στο κλειστό του Γαλατσίου για 50 χρόνια η ΑΕΚ αναφέρει επίσης η εφημερίδα που θεωρεί δεδομένη την τελική συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα