Δούρου: Δεν έχω βάλει ούτε ένα ευρώ στην τσέπη μου (VIDEO)

10:58 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

«Δε δυσκολεύτηκα καθόλου να παραιτηθώ», ανέφερε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Η πρώην βουλευτής που παραιτήθηκε για να διεκδικήσει την Περιφέρεια τόνισε ότι δε θα διστάσει να συγκρουστεί με τα συμφέροντα. «Κάποιοι άνθρωποι δε συμβιβαζόμαστε, δε μας τρομάζουν απειλές και συμφέροντα», ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Πληρώνω το κόστος μιας πορείας. Τα βάζουμε με κάποιους. Δε μπορεί να μου βρει κανείς ούτε ένα ευρώ ότι έχω βάλει στην τσέπη μου. Πίσω δεν κάνω».

Αναφερόμενη στη διεκδίκηση της Περιφέρειας είπε ότι: «αν θεωρούν οι πολίτες ότι τα τελευταία 3,5 χρόνια ζουν τη ζωή που τους αξίζει, τότε ας ψηφίσουν ξανά τον ίδιο». Και συμπλήρωσε ότι «ο κόσμος αγνοεί τι είναι η Περιφέρεια».
Θέλοντας μάλιστα να ασκήσει κριτική στον Γιάννη Σγουρό, σημείωσε ότι αν είχε πετύχει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, «να ξέραμε και την επιτυχία του και το έργο του». Και συμπλήρωσε ότι την φοβίζει η άγνοια, γιατί, όπως είπε, «όταν αγνοούν οι πολίτες, δεν ελέγχουν».
Σχολιάζοντας το θέμα των δημοσκοπήσεων, τόνισε: «Σας προκαλώ να βρείτε ηχητικό που η Δούρου χειροκροτά τη δημοσκόπηση όταν τη βολεύει ή μιλά για συμφέροντα όταν δεν τη βολεύει».

Πηγή: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα