Δώνης: Το έλεγα για αστείο
Στην "Άμστερνταμ Αρένα", ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί τη συμμετοχή του στο Europa League και θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Άγιαξ με τον Γιώργο Δώνη να υποστηρίζει πως αυτό που έλεγε σαν αστείο στη κλήρωση, έγινε πραγματικότητα.
Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, δήλωσε: "Χαίρομαι που ολοκληρώνουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο με τέτοια ατμόσφαιρα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το λέω ρεαλιστικά. Έχουμε αντιμετωπίσει μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα με τεράστιο μπάτζετ. Στην κλήρωση το έλεγα για αστείο να κάνουμε έναν αγώνα με τον Άγιαξ για την τρίτη θέση. Έχουμε λίγες πιθανότητες, ο Άγιαξ είναι καλύτερος αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.
Προβληματιζόμαστε όταν υπάρχουν προβλήματα και ψάχνουμε λύσεις. Η διοίκηση μας βοηθάει με διάφορα μέσα. Η υπερκόπωση είναι πρόβλημα για τις απουσίες. Στο ποδόσφαιρο ζούμε με τα προβλήματα. Οι Καρλάο και Αμορίν έχουν κάνει καλό δίδυμο αλλά πιστεύω ότι και το δίδυμο Καρλάο-Παπάζογλου θα πάει μια χαρά. Με την Ανόρθωση τα πήγαμε καλά αμυντικά αν και δεν δημιουργήσαμε αρκετά. Δεν γίνεται να εθελοτυφλούμε, πρέπει να εντοπίζεις το πρόβλημα και να βρίσκεις λύσεις.
Εμείς βλέπουμε την καθημερινότητα και την κατάσταση των παικτών. Ενώ κάναμε λίγες εβδομάδες, μπήκαμε στα παιχνίδια, καταφέραμε τον πρώτο στόχο, μας στοίχισε η κόπωση, είναι φανερό στο γήπεδο. Δεν αλλάξαμε κάτι. Πέρυσι πετύχαμε 80 γκολ. Μόλις τελειώσουν τα τρία παιχνίδια θα έχουμε καλύτερη απόδοση. Θα δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί στην άμυνα συμπεριφερόμαστε άριστα. Στο πρωτάθλημα, μας δίνει νίκες. Βλέποντας τον Άγιαξ, αλλά και το παρελθόν του, έχει πάντα την ίδια φιλοσοφία, το είδαμε και με τη Μπαρτσελόνα και με τη Παρί Σεν Ζερμέν. Σε ένα τέτοιο γήπεδο, είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Ρόλο θα παίξει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση. Δεν το κρύβουμε, είμαστε ταλαιπωρημένοι, ξεκουραστήκαμε μόνο τρεις εβδομάδες".
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Η αποχώρηση του Μανιάτη και το κάρφωμα του Τσόρι
- Ξέσπασε στο γκολ του Τζέραρντ ο Τόμπσον
- Προσφορές Χριστουγέννων στο PlayStation Store
- Αντού: «Να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός αν έγινε ρατσιστική επίθεση»
- Τίτλοι τέλους για το Pirate Bay
- Δώνης: Το έλεγα για αστείο
- Το πρόβλημα λέγεται... Ναδάλ
- ΤΣΟΡΙ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ: "Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ!"
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Τίτλοι τέλους για το Pirate Bay
- Δώνης: Το έλεγα για αστείο
- Στις 19 Δεκεμβρίου το δώρο Χριστουγέννων για τους άνεργους
- «Σέντρα» στη συνεργασία ΑΕΚ και Ολύμπου
- «Ρατσιστική επίθεση στον Αντού από οπαδούς του Ολυμπιακού και δημοσιογράφους»
- Ο Στουρνάρας ζητάει να εξαιρεθεί η Τράπεζα της Ελλάδας από τον ΕΝΦΙΑ
- Καλούν τον Σαρρή να τοποθετηθεί για το πόρισμα Κορέα
- O C.S.Lee από το Dexter στο True Detective
- Ζαρντίμ: Η πρόκριση δεν θα αλλάξει τη χρονιά
- Τελευταία Νέα AEK365
- Δώνης: Το έλεγα για αστείο
- Κερδίζει πόντους ο Λαμπρόπουλος για δεξί μπακ
- Στις 19 Δεκεμβρίου το δώρο Χριστουγέννων για τους άνεργους
- Ατομικό οι Μπακάκης-Ντακόλ
- «Ρατσιστική επίθεση στον Αντού από οπαδούς του Ολυμπιακού και δημοσιογράφους»
- Γέννησε και πέταξε το μωρό στην τουαλέτα!
- «Σέντρα» στη συνεργασία ΑΕΚ και Ολύμπου
- Τζέραρντ: Αποκλειστήκαμε γιατί χάσαμε στη Βασιλεία
- Κεραυνός χτυπά ποδοσφαιριστή την ώρα του αγώνα!
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά