Χάβος: Να μην γίνει... ασανσέρ η Βέροια
Να παραμείνει η Βέροια στην Σούπερ Λίγκα είναι ο μεγάλος στόχος που έχουν θέσει στον σύλλογο. Αυτό τόνισε ο νέος τεχνικός, Μάκης Χάβος, κατά την επίσημη παρουσίασή του.
Παράλληλα, ο 43χρονος προπονητής μίλησε για την θεαματική ομάδα που θέλει να παρατάξει και προανήγγειλε την ενίσχυση της «βασίλισσας του Βορρά».
«Στόχος μου είναι να παρουσιάσω μια ομάδα που θα έχει όλες τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου και θα παίζει καλή μπάλα. Θέλουμε η ομάδα να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Σούπερ Λίγκα και να μην γίνει "ασανσέρ". Χρειαζόμαστε δυο παίκτες σε κάθε θέση και αυτοί οι παίκτες θα πρέπει να ταιριάζουν στον σχεδιασμό μας. Ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας θα είναι με σύστημα 4-3-3 (πότε με δυο αμυντικά χαφ και πότε με δυο επιθετικά) και 4-4-2», δήλωσε ο Μάκης Χάβος. Στη συνέχεια μίλησε και για τα νέα αποκτήματα της ομάδας, Σνάουτσνερ και Γεωργέα, με τον πρώτο να προορίζεται για τα άκρα της άμυνας, ενώ ο Φούλης για αμυντικό χαφ.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AEK365
- Τελευταία Νέα AEK365
- Χάβος: Να μην γίνει... ασανσέρ η Βέροια
- Πρόταση για αλλαγή ονόματος του Μπερναμπέου
- Πρώτος στόχος της Μπάρτσα ο Μαρτίνεθ
- Φιλικό με Κόρινθο για Λεβαδειακό
- Τα βρίσκουν Βεργίνης-Τσαϊρέλης με Άρη
- «Ξεμούδιασμα» με νίκη για Ξάνθη
- Στην Ελλάδα ο Αστέρας
- Ραντεβού με Καραγκούνη
- Ενίσχυση για ΠΑΟΚ
- Έφυγαν για Λονδίνο...
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά