Χαρέιντε: Ήρθε η ώρα να χάσει ο Ολυμπιακός

10:27 8/12/2014 - Πηγή: AEK365

Στο "Γ. Καραϊσκάκης", η Μάλμε θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό για να προκριθεί στους "32" του Europa League με τον Άγκε Χαρέιντε να υποστηρίζει πως κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός, στο Τσάμπιονς Λιγκ, χάνει ένα παιχνίδι στο γήπεδο του και τώρα ήρθε η ώρα να ξανασυμβεί.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της πρωταθλήτριας Σουηδίας τόνισε: "Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Εμείς έχουμε πολλά να κερδίσουμε, ενώ ο Ολυμπιακός έχει μόνο να χάσει και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει την πίεση. Έχασαν από τον ΠΑΟΚ και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα τους το Σάββατο. Μπορεί να νιώθουν κάποια ανασφάλεια. Έχουν τη συνήθεια να χάνουν κάθε χρόνο ένα παιχνίδι στην έδρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να χάσουν την Τρίτη".
Ο Χαρέιντε συνέχισε λέγοντας πως "έχω ένα μυστικό που μπορεί να χρησιμοποιήσω. Το σκέφτηκα πολύ πριν το χρησιμοποιήσω. Θα δούμε πώς θα λειτουργήσει".
Η Μάλμε έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις αρχές Νοεμβρίου και μιλώντας για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του, ο Χαρέιντε είπε: "Όλοι οι παίκτες μου είναι ετοιμοπόλεμοι. Το ιατρικό τιμ και οι γυμναστές έκαναν πολύ σημαντική προσπάθεια στη διάρκεια της απραξίας μας για να τους κρατήσουν σε καλή κατάσταση".

Keywords