Απίστευτη προπαγάνδα: Διέψευσαν ότι ο Γιώργος Τανίδης είναι ο... Γιώργος Τανίδης

14:08 18/1/2015 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα, η αδιαπραγμάτευτη στάση μας στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ και η ...αδυναμία κάποιων να καταλάβουν ότι είμαστε μια ιστοσελίδα της ΑΕΚ, που βάζει πάνω από ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ το δίκαιο αίτημα της ομάδας μας, έχουν σταθεί αιτία να μπούμε στο «στόχαστρο» κάποιων Μέσων. Μεταξύ αυτών, και της Εφημερίδας των Συντακτών, η οποία μάλιστα πρόσφατα προχώρησε και σε... αποκαλύψεις, αναφέροντας σε ρεπορτάζ της ότι υπάρχει... ειδικό λογισμικό για να αποκρύπτεται

η ταυτότητα του ιδιοκτήτη του σάιτ, την οποία γνωρίζουν και οι... πέτρες, αλλά και ότι δεν βάλαμε τις δηλώσεις του Λάκη Νικολάου έπειτα από τη συνάντηση των παλαιμάχων με τον Αλέξη Τσίπρα, τις οποίες είχαμε δημοσιεύσει και σε video!
Η Εφημερίδα των Συντακτών προχώρησε σε ακόμη μια ...αποκάλυψη. Δημοσίευσε -ανυπόγραφη- ανακοίνωση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Ρόδου, με την οποία διαψεύδονταν ότι ο άνθρωπος που δέχθηκε επίθεση από τους «φρουρούς» του Αλέξη Τσίπρα στην προεκλογική ομιλία του στο νησί, ήταν ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Γιώργος Τανίδης! Μάλιστα, σε αυτή την ανακοίνωση γίνεται λόγος και για προσπάθεια κάποιων να καπηλευτούν το ήθος και την αξιοπρέπεια του κ. Τανίδη. Δηλαδή, παρουσιάζεται ότι αν ήταν όντος αυτός που... τόλμησε να φωνάξει για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα ήταν ουσιαστικά... ανήθικος και αναξιοπρεπής!
Διαβάστε το δημοσίευμα και την ανακοίνωση: "Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι ο βετεράνος αμυντικός της ΑΕΚ Γιώργος Τανίδης δεν φώναζε συνθήματα υπέρ του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο, όπως λανθασμένα μεταδόθηκε από πολλά ΜΜΕ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα θέλει να αναφερθεί στο δυσάρεστο γεγονός που έλαβε χώρα στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ροδίνι της Ρόδου, σχετικά με τον τέως πρόεδρό μας και σημερινό επίτιμο πρόεδρο, Γιώργο Τανίδη.
Πριν γράψουν τα ΜΜΕ το οτιδήποτε σε σχέση με το όνομα του Γιώργου Τανίδη, θα έπρεπε να είχαν διασταυρώσει τις πληροφορίες τους, προκειμένου να παρουσιάσουν τα γεγονότα ως έχουν. Πάντως, θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν είχαν κακή πρόθεση. Πρoς αποκατάσταση της αλήθειας, αναφέρουμε με τρόπο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό, πως ο Γιώργος Τανίδης δεν έχει καμία σχέση με το παραπάνω δυσάρεστο περιστατικό και δεν είναι εκείνος που εμφανίζεται στο βίντεο που το καταγράφει. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, για κανένα λόγο, να καπηλεύεται την ιστορία, το ήθος και την αξιοπρέπεια του επίτιμου προέδρου μας"».
Φυσικά, ο άνθρωπος που έπεσε θύμα της επίθεσης ήταν ο Γιώργος Τανίδης. Μάλιστα, μόλις χθες ο γιός του Γιάννης, έδωσε συνέντευξη για το περιστατικό στην ιστοσελίδα gazzetta, αναφέροντας όλο το χρονικό. Και, βέβαια, η οικογένεια του παλαίμαχου άσου έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε την ύπαρξη αυτής της... δήθεν ανακοίνωσης (της οποίας ουδείς γνωρίζει ποιος είναι ο συντάκτης) που μόλις διαβάσατε και το γεγονός ότι κάποιοι τη δημοσίευσαν, προκειμένου να... κουνήσουν το δάκτυλο σε άλλα Μέσα. Όλο αυτό το... στόρι, το δημοσιεύουμε για να καταδείξουμε σε εσάς, τους αναγνώστες του aek365, τους μόνους που έχουν για εμάς σημασία, ποιοι μας παραδίδουν... μαθήματα δημοσιογραφίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα