''Αν ξέραμε για Ξενιάδη από την αρχή, δε θα το συζητούσαμε καν"

14:48 22/2/2013 - Πηγή: AEK365

Για την τραγική οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Μπρουσιανός. Σε συνέντευξή του στο NOVAΣΠΟΡ FM αφού αρχικά ξεκαθάρισε ότι "αν γνωρίζαμε ότι είναι ο Ξενιάδης από πίσω, δεν θα μπαίναμε καν σε διαδικασία να συζητήσουμε το θέμα", κατόπιν μίλησε για τον Βιντιάδη και την ανάγκη της ΑΕΚ να βρεθούν χρήματα:

«Αν ξέραμε ποιος είναι από πίσω, πιθανότατα δεν θα ξεκινούσαμε καν συζητήσεις. Εμείς μάθαμε από τον ίδιο τον κ. Ξενιάδη,

που βγήκε χθες, ότι αυτός είναι πίσω. Κάναμε μία σύμβαση που δεν είχε απολύτως κανένα κόστος στην ΑΕΚ. Απλά πράγματα... Πέρασαν 3 μέρες, δεν εμφανίστηκαν τα λεφτά, τέλος... Όταν κάναμε τη σύμβαση δεν είχαμε ιδέα ποιος βρίσκεται από πίσω. Φυσικά και ρωτήσαμε τον κ. Λιμοντζόγλου να μάθουμε, αλλά μας έλεγε ότι θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

Με το δάνειο του κ. Οικονομοπούλου, ξέραμε ποιος είναι από πίσω; Με τα χρήματα του πατέρα που έδωσε τα λεφτά για το παιδί του, ξέραμε αν δεν κρύβεται άλλως από πίσω; Οι εφημερίδες γράφουν χίλια πράγματα... Για τον Αδαμίδη, για πολλούς, πίσω από την ιστορία με αυτό το δάνειο. Ας πούμε, για χατίρι της κουβέντας, ότι πρόκειται για τον κ. Ξενιάδη... Από τη στιγμή που η κατάσταση είναι απελπιστική τι να κάνουμε; Να πούμε ''όχι, εμφάνισε το πρόσωπο και να δούμε αν θα μπουν τα χρήματα;''. Πλέον παύει να ισχύει η σύμβαση... Καθαρά πράγματα. Προσωπικά δεν θα έκανα συζήτηση αν ήξερα από την αρχή ότι είναι ο Ξενιάδης από πίσω. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί δεν θα πίστευα ότι θα φανούν τα λεφτά».

Για τους παίκτες:

«Τα παιδιά μπήκαν μόνα τους μπροστά. Δεν τους βάλαμε εμείς... Μόνα τους και νοιώθω κι εγώ άσχημα. Για την ΑΕΚ τελείωσε το θέμα. Αν εμφανιστούν τα χρήματα θα κάνουμε Δ.Σ. και θα αποφασίσουμε αν θα τα δεχθούμε ή όχι, γνωρίζοντας τώρα ποιος είναι από πίσω. Άλλοι θέλουν και δεν μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ και άλλοι μπορούν και δεν θέλουν... Ας εμφανιστούν όμως πρώτα και βλέπουμε... Βεβαίως παύει να ισχύει η συμφωνία».

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ:

«Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι δραματική! Σε άλλες περιπτώσεις θα καθόταν η ΑΕΚ να συζητήσει για δανεικά...; Προσπαθούμε να δώσουμε ζωή στην ομάδα μέχρι να βρεθεί μία λύση».

Για τον Βιντιάδη:

«Ο κ. Βιντιάδης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος. Είναι ένας τεχνοκράτης. Τα κεφάλαια που θα μπουν στην ομάδα δεν είναι δικά του, ώστε να πει ''μπαίνω και ρισκάρω τη ρύθμιση που φημολογείται ότι θα γίνει''. Ξέρω ότι ο χρόνος είναι αμείλικτος. Το ξέρει και ο κ. Βιντιάδης. Όλοι το ξέρουν. Υπάρχει κίνδυνος για... κάθε μέρα στα Σπάτα. Δεν είναι μόνο τα εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό! Δεν μπορούμε τώρα να υπολογίζουμε σε τίποτα. Γι' αυτό συζητάμε για δανεικά και για εκχωρήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα