Άλωσε τις Βρυξέλλες με Ντιούφ

21:58 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

EUPOPA LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «32»-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ-ΑΝΟΒΕΡΟ: 0-1 (Α' ΑΓΩΝΑΣ 1-2)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γιάν Μπρειντέλ»

Την πρόκριση του στην φάση των «16» πανηγύρισε το Ανόβερο, αφού νίκησε με 1-0 την Κλαμπ Μπριζ στον επαναληπτικό του «Γιάν Μπρειντέλ» και με συνολικό σκορ 3-1 θα αντ6ιμετωπίσει την Σταντάρ Λιέγης. Η Μπριζ απείλησε στο 8' με τον Άκπαλα να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 15' το Ανόβερο απάντησε με τον Αμπντελαουέ να πλασάρει άστοχα

μετά από πάσα του Πίντο. Οι Γερμανοί πήραν προβάδισμα στο 23' όταν ο Στιντλ έκανε κούρσα από τα δεξιά και τροφοδότησε τον Ντιούφ, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Κούγιοβιτς. Η Μπριζ άγγιξε την ισοφάριση στο 27' εις διπλούν όταν ο Ρεφαέλοφ τροφοδότησε τον Μονιέ που σούταρε από την μικρή περιοχή με τον Ζίλερ να αποκρούει ασταθώς, ενώ στην επαναφορά ο Ζίμλινγκ πλάσαρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι. Το Ανόβερο απείλησε στο 34' με τον Σλάουντραφ να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ οι γηπεδούχοι «φλέρταραν» με το 1-1 στο 41' όμως το πλασέ του Φαν Άκερ βρήκε τον Ζίλερ σε ετοιμότητα. Η Μπριζ απείλησε στο 55' με τον Μονιέ να αστοχεί σε κεφαλιά, ενώ στο 62' ο Βάσκες σούταρε από την μικρή περιοχή αλλά ο Ζίλερ έδιωξε σε κόρνερ. Το Ανόβερο «φλέρταρε» με το δεύτερο γκολ στο 67' όταν ο Σμίεντεμπαχ τροφοδότησε τον Αμπντελαουέ, ο οποίος σούταρε από την μικρή περιοχή αλλά ο Κούγιοβιτς έδιωξε σε κόρνερ. Οι Βέλγοι απείλησαν στο 74' με τον Ζίμλινγκ να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 82' ο Άκπαλα πάσαρε στον Μονιέ που πλάσαρε αλλά ο Ζίλερ μπλόκαρε.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Κούγιοβιτς, Χογκλί (62' Φλέμινγκ), Αλμεμπάκ, Ζόρντι, Χούφκενς, Ζίμλινγκ, Ρεφαέλοφ, Βάσκες, Φαν Άκερ (62' Λεστιέν), Άκπαλα, Μονιέ.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Πόγκατετζ, Εγκιμάν, Τσαχέντ, Πάντερ, Σμιέντεμπαχ, Πίντο, Στιντλ (90 +2' Στόπελκαμπ), Σλάουντραφ (74' Ράους), Αμπντελαουέ (90' Κόναν), Ντιούφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα