€500.000 μοιράζουν τα νέα παιχνίδια της Vistabet.com

12:40 31/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μπείτε σήμερα στη Vistabet.com και απολαύστε τα 4 νέα παιχνίδια με τα απίστευτα γραφικά και τα εκπληκτικά ηχητικά εφέ που σας περιμένουν στην αίθουσα παιχνιδιών!

Ανάμεσά τους θα βρείτε το Victorious, έναν κουλοχέρη 5 τροχών που θα σας μεταφέρει πίσω στο χρόνο, στην εποχή που οι αρχαίοι Ρωμαίοι προσπαθούσαν να εξαπλώσουν την αυτοκρατορία τους και να κατακτήσουν τον κόσμο! Ένα πραγματικά συναρπαστικό παιχνίδι που σας προσφέρει

243 διαφορετικούς τρόπους για να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη, καθώς και πολλές δωρεάν περιστροφές!

Ακόμη, θα βρείτε το Superman, έναν κουλοχέρη 5 τροχών 50 γραμμών πληρωμής με ήρωα τον άνθρωπο ατσάλι, ο οποίος καλείται για άλλη μία φορά να σώσει τον κόσμο! Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του, θα σας προσφέρει απλόχερα πολλές δωρεάν περιστροφές, σύμβολα μπαλαντέρ που θα δημιουργήσουν νικητήριους συνδυασμούς, καθώς και ένα εκπληκτικό μπόνους παιχνίδι όπου μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 100 φορές το ποντάρισμά σας!

Τέλος, μη ξεχάσετε να παίξετε το Crazy Slots, ένα φρουτάκι διαφορετικό από τα υπόλοιπα που θα σας ενθουσιάσει, καθώς και το Zuma, έναν κουλοχέρη 5 τροχών και 20 γραμμών πληρωμής, στον οποίο μπορείτε να κερδίσετε έως 500.000 Ευρώ!

Μπείτε σήμερα στη Vistabet.com και απολαύστε την τεράστια γκάμα παιχνιδιών της εταιρίας. Αν είστε νέος παίκτης, θα λάβετε και 100 Ευρώ μπόνους εγγραφής για να ξεκινήσετε δυναμικά το παιχνίδι σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα