2ος σκόρερ της Basket League ο Ίνγκλις

23:05 27/1/2015 - Πηγή: AEK365

Η άφιξη του στην ΑΕΚ δεν είχε συνδυαστεί άμεσα με νίκες (κόντρα σε Ολυμπιακό και Πανελευσινιάκο), ωστόσο στο πρόσωπό του είχε διαφανεί πως η ομάδα έβρισκε μια από τις «κολόνες» της, γι'αυτό και τον Δεκέμβριο δόθηκε «γη και ύδωρ» από τον Μάκη Αγγελόπουλο για να παραμείνει κιτρινόμαυρος ως τη λήξη

της σεζόν.

Παρότι, μάλιστα, δεν προέρχεται από μια ιδιαίτερα πετυχημένη εμφάνιση κόντρα στον Κόροιβο, ο Καρλ Ίνγκλις, ανέβηκε ακόμη μία θέση στην κατάταξη των πρώτων σκόρερ του πρωταθλήματος, προσπερνώντας τον Δημήτρη Μαυροειδή της ΑΕΝ Κηφισιάς, που αγωνίστηκε χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό και μετρά τέσσερα ματς περισσότερα. Όσα μετρά και ο Μουχάμεντ Ελ Αμίν, του Απόλλωνα Πάτρας, με τον οποίο μοιράζεται τη 2η θέση.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ έχει πετύχει 209 πόντους σε 10 αγώνες, ενώ ο Βεζένκοφ του Άρη, που βρίσκεται στην κορυφής της λίστας, 232 σε 13. Δεύτερος είναι και στους μ.ο. του σκοραρίσματος, καθώς, ένας συμπαίκτης του, ο Ποπς Μενσά-Μπονσού, στα τέσσερα ματς που έχει αγωνιστεί, έχει 19,75 πόντους έναντι 19 του Ίνγκλις.

Keywords
Τυχαία Θέματα