«Ξύπνησε» ο Brooks Conrad των Μιλγουόκι Μπρούερς

07:22 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τζορτζ Κοτταράς, αλλά οι Μιλγουόκι Μπρούερς κέρδισαν με 5-1 τους Πίτσμπουργκ Πάιρετς.

Ύστερα από 0/27 hits από την αρχή της σεζόν, ο Brooks Conrad σημείωσε home run και βοήθησε τον σταθερότατο Shawn Marcum (4-3) να χρεωθεί τη νίκη. Από την άλλη, ο Garrett Jones είχε home run, αλλά ο Erik Bedard (3-6) δεν ξεπέρασε το τέταρτο

inning και αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του παραχωρώντας και τα πέντε runs.

Μέχρι το ένατο inning έφτασε ο Matt Cain (6-2) και πήρε την πέμπτη διαδοχική του νίκη, ύστερα από το save του Sergio Romo, στο 2-1 των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς με τους Σικάγο Καμπς. Πάντως καταλυτικός ήταν ο David DeJesus με δύο home runs, ενώ οι Καμπς είχαν ισοφαρίσει με full base walk στο έκτο inning.

Δύο home runs είχε ο Miguel Cabrera στο 4-3 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς σε βάρος των Νιου Γιορκ Γιάνκις, αλλά το walk-off sacrifice fly του Omir Santos ήταν το νικητήριο χτύπημα. Νωρίτερα ο αναπληρωματικός catcher, Santos, είχε κάνει δύο κρίσιμα λάθη, ενώ ο Jose Valverde (3-1) χρεώθηκε τη νίκη, αν και παραχώρησε το 3-3 στο πρώτο μισό του ένατου inning. Μοιραίος pitcher για τους Νεοϋορκέζους ήταν ο David Phelps (1-2), καθώς δεν μπόρεσε να στείλει τον αγώνα σε extra innings.

Οι Drew Stubbs, Joey Votto, Todd Frazier και Ryan Ludwick πέτυχαν home runs στο 12-9 των Σινσινάτι Ρεντς με τους Χιούστον Άστρος. Μάλιστα ο πρώτος είχε τέσσερα RBIs και ο δεύτερος 4/4 hits. Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν με 8-2 στο δεύτερο inning, αλλά απαιτήθηκε το πέμπτο φετινό save του Aroldis Chapman, ώστε να πάρουν τη νίκη. Για τα «άστρα» σημείωσε home run o Jed Lowrie.

Οκτώ «δυνατά» innings είχε ο Daniel Hudson (2-1) στο 4-2 των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς επί των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Ακολούθησε το δωδέκατο save του J.J. Putz στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Paul Goldscmidt συμπλήρωσε πέντε home runs. Το τελευταίο χτύπημα διαμόρφωσε το 2-2 στο τέταρτο inning.

Πρωταγωνίστησε ο Joe Mauer με τρία hits και ισάριθμα RBIs στο 7-4 των Μινεσότα Τουίνς εναντίον των Κλίβελαντ Ίντιανς. Μάλιστα είχε και home run, όπως ο Trevor Plouffe, που έσπασε το ισόπαλο 4-4 στο έκτο inning. Έτσι ο relief pitcher, Brian Duensing (1-2) χρεώθηκε τη νίκη, έπειτα από το 11ο save του Matt Capps.

Σε εξέλιξη είναι το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, Λος Άντζελες Έιντζελς-Τέξας Ρέιντζερς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα οκτώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα