Στους 47 βαθμούς και η Μάλαγα

Η Μάλαγα παρέμεινε ισόβαθμη με την Λεβάντε στην τέταρτη θέση κερδίζοντας με 4-2 την Ράγιο Βαγιεκάνο στο ματς που ολοκλήρωσε την 29η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά με πέναλτι του Ντιέγκο Ντα Σίλβα Κόστα στο πέμπτο λεπτό, αλλά η Μάλαγα «απάντησε» με δύο γκολ του Ρόντον. Ο 22χρονος Βενεζουελανός στράικερ βρήκε δίχτυα στο 35ο λεπτό και στο 58ο. Ακολούθησε ο Μαρέσκα με το 3-1 στο 70ό λεπτό και οι γηπεδούχοι φάνηκαν πως «καθάρισαν» τον αγώνα.

Ωστόσο, ο Ρομπέρτο Τρασόρας μείωσε σε 3-2 με πέναλτι στο 84ο λεπτό. Μάλιστα είχε περάσει σαν αλλαγή στην αναμέτρηση δώδεκα λεπτά νωρίτερα. Ο Ντούντα, όμως, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 86ο λεπτό έχοντας γίνει αλλαγή μόλις ένα λεπτό πριν βρει δίχτυα!

Πλέον η Μάλαγα έχει 47 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Λεβάντε στην τέταρτη θέση, η οποία οδηγεί στο Champions League. Από την άλλη, οι «πρωτευουσιάνοι» έμειναν στους 37 βαθμούς, τρεις μακριά από την «ευρωπαϊκή» ζώνη της La Liga.

Μάλαγα: Καμπαγιέρο, Ματάισεν, Ρόμπσον, Μονρεάλ, Γκάμεζ, Καθόρλα (85' Ντούντα), Ντεμικέλις, Ελισέου (68' Μαρέσκα), Χοακίν (77' Φερνάντεζ), Ροντόν, Ίσκο.
Ράγιο Βαγιεκάνο: Ζιλ, Πουλίδο, Αρίμπας (85' Ταμούδο), Κασάδο, Τίτο, Μοβίγια (72' Τρασόρας), Φουέγκο, Αρμεντέρος (61' Λας), Πίτι, Ντα Σίλβα, Κουέστα.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα, το υπόλοιπο πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Keywords