Σηφάκης: «Μεγάλη υπόθεση για το χανιώτικο ποδόσφαιρο»

Με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Πλατανιά και τα οφέλη που θα έχει η συμμετοχή του στην Football League για το χανιώτικο ποδόσφαιρο μίλησε ο Μύρωνας Σηφάκης.

Ο τεχνικός του Ρούβα με δηλώσεις του, που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα athlitiko.gr επισήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πλατανιά που μας έδωσε τη δυνατότητα να παίξουμε ένα δυνατό φιλικό. Θέλω να του ευχηθώ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Βʼ Εθνικής. Είναι

μεγάλη υπόθεση για το χανιώτικο και το κρητικό ποδόσφαιρο να έχει έναν εκπρόσωπο στη Βʼ Εθνική. Εύχομαι στους παίκτες, στην τεχνική ηγεσία και στη διοίκηση ό,τι καλύτερο γιʼ αυτή τη χρονιά».

Για το φιλικό τεστ με τον Πλατανιά, ο Μύρωνας Σηφάκης, είπε: «Για μας ήταν ένα δυνατό τεστ απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Νομίζω ότι κατά διαστήματα ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ καλά στις ανάγκες του παιχνιδιού και τακτικά και αγωνιστικά. Παρουσιάσαμε μία βελτιωμένη εικόνα. Το μόνο αρνητικό στοιχείο που χαρακτηρίζω είναι τα ατομικά λάθη, τα οποία για άλλη μια φορά μας στοίχισαν δύο εύκολα γκολ. Πρέπει σε ατομικό επίπεδο να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να έχουμε καθαρό μυαλό, ώστε να αποφεύγουμε τέτοιου είδους λάθη, γιατί στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αυτά τα λάθη στοιχίζουν. Έχω πει ότι έχουμε μία αρκετά δυνατή ομάδα. Σίγουρα, επιλογές πολλές δεν έχουμε... Όμως αυτοί που θα καλούνται να παίζουν σε κάθε παιχνίδι, νομίζω ότι έχουν τη δυνατότητα να μας εξασφαλίσουν το στόχο που έχουμε θέσει σαν ομάδα και είναι η παραμονή».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα