Πρωτοχρονιά στα Σπάτα στην ΑΕΚ
Την πρώτη τους προπόνηση για το νέο έτος έκαναν το πρωί της Κυριακής (1/1) οι παίκτες της ΑΕΚ.
{textlink02}
Το πρωί της Πρωτοχρονιάς, οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν το «παρών» στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σπάτων, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Τρίτης (3/1) με τη Δόξα Δράμας στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Η τεχνική ηγεσία με επικεφαλής τον Νίκο Κωστένογλου και οι ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν ευχές για το 2012 με τις περισσότερες να αφορούν στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και έχει άμεσο αντίκτυπο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στη συνέχεια, άπαντες έπεσαν με τα… μούτρα στη δουλειά. «Απών» από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης ήταν ο Νίκος Εγγλέζου, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που προπονήθηκαν κανονικά.
Στην αναμέτρηση με τους «μαυραετούς», ο κόουτς της Ένωσης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Γκούντγιονσεν και τους τιμωρημένους Αραμπατζή, Μανωλά, Λυμπερόπουλο και Καράμπελα. Οι «κιτρινόμαυροι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Δευτέρας (2/1), καθώς έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 17:00 και στη συνέχεια, ο Νίκος Κωστένογλου θα ανακοινώσει την αποστολή.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις OnSports
- Τελευταία Νέα OnSports
- Πρωτοχρονιά στα Σπάτα στην ΑΕΚ
- «Το 2012 στην Ευρώπη ο Αστέρας!»
- Κάντελ Εβανς: Αυστραλός, γηραιός και... πατέρας
- Υποδομές ΕΠΣΑ
- «Στημένα»: Γεγονός της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο
- Οι Βρετανοί χωρίζουν για το Facebook!
- Δώνης: «Πεντάδα και Κύπελλο»
- Κλήση μικτής Νέων ΕΠΣΠ
- Καραμπόλα στο Ηράκλειο
- Θέλει Γέλαβιτς η Λίβερπουλ
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά