Πασκουάλ: «Παρηγοριά η νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο «μικρό» τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης αποτελεί «βάλσαμο» για την Μπαρτσελόνα.

Όπως ανέφερε ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου, θα τους δώσει δύναμη για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Μέχρι να πάμε πίσω στη Βαρκελώνη θα έχουμε την ευκαιρία να απαλλαγούμε από τα συναισθήματα που αισθανόμαστε τώρα. Σίγουρα, είναι έντονα και δεν θα περάσουν εύκολα. Ίσως, όμως, η νίκη αυτή αποδειχθεί για εμάς παρηγοριά, εξασφαλίζοντας ξανά την αυτοπεποίθησή μας, για να κερδίσουμε στους επόμενους αγώνες στην Ισπανία».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ευχαρίστησε, στη συνέχεια, τους φιλάθλους που ήρθαν μέχρι την Κωνσταντινούπολη και τους ζήτησε συγγνώμη: «Θα ήθελα να να ευχαριστήσω τους φίλους και οπαδούς που ήρθαν από τη Βαρκελώνη έως εδώ για να μας υποστηρίξουν. Αυτό που αισθάνονται όλοι είναι πως πράγματι η ομάδα πέρασε μια πολύ δυσάρεστη βραδιά προχθές (11/05), για αυτό τους ζητάμε συγγνώμη. Θέλαμε σήμερα (13/05) να έχουμε καλή απόδοση. Θα ήθελα να μιλήσω ξανά για τον ημιτελικό. Σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορέσαμε να δώσουμε ό,τι έπρεπε. Σήμερα (13/05) παίξαμε καλύτερα, ήμασταν πιο ήρεμοι, ελέγξαμε το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπαιξαν σαν αρχηγοί σε μια δύσκολη διοργάνωση όπως αυτή και τελικά κατάφεραν να πάρουν την 3η θέση».

Keywords