Πάνε για ανταλλαγή οι Ουόριορς

Η σχετική προθεσμία λήγει στις 15 Μαρτίου και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θέλουν να ολοκληρώσουν κάποια ανταλλαγή, ώστε να αλλάξουν κάπως τα τωρινά δεδομένα.

Γενικά, όλες οι ομάδες του ΝΒΑ «βλέπουν» ανταλλαγή αυτές τις μέρες, αφού σε 3.5 εβδομάδες θα πρέπει να «κλειδώσουν» τα ρόστερ τους. Το όριο προσθέτει παραδοσιακά πίεση σε όλους τους εμπλεκόμενους, αλλά ειδικά φέτος, με την διεξαγωγή ταχύρρυθμης σεζόν, η πίεση πολλαπλασιάζεται.

Ο γενικός διευθυντής των «πολεμιστών», Λάρι Ράιλι, δεν άφησε απλά ανοικτό το

ενδεχόμενο ανταλλαγής ή ανταλλαγών πριν τις 15 Μαρτίου, αλλά ουσιαστικά προανήγγειλε τουλάχιστον μία. Αν και δεν ανάφερε κάποιο όνομα, ο Μόντα Έλις ενδέχεται να «θυσιαστεί», ώστε οι Ουόριορς να ανακατέψουν κάπως την... τράπουλα.

Γενικά ο σύλλογος δεν έχει ανταποκριθεί στους στόχους του φέτος, αν και θα μπορούσε να είχε πολύ καλό ποσοστό νικών, αν τα παιχνίδια έληγαν στο... 47ο λεπτό, αντί για το 48ο. Σε κάθε περίπτωση, τα play off απομακρύνονται και μία ανταλλαγή του Έλις με κάποια επιλογή ντραφτ, ίσως να ήταν συμφέρουσα κίνηση για την ομάδα του Όκλαντ, ειδικά από τη στιγμή που ο rookie Κλέι Τόμπσον ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή του.

Για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι συγκεκριμένο για τους Ούοριορς και το ρόστερ τους. Πάντως, είναι ανοικτοί για διαπραγματεύσεις με οποιαδήποτε ομάδα του «μαγικού» κόσμου, αφού τουλάχιστον κάτι τέτοιο είναι ξεκάθαρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα