Οριστικά στο Μετς και οι «πράσινοι»

Έδρα… διπλής χρήσης τόσο για το γυναικείο, όσο και για το αντρικό τμήμα του Παναθηναϊκού θα είναι για τη νέα αγωνιστική σεζόν το Μετς.

Τα «όχι» που πήρε η αντρική ομάδα βόλεϊ για τη χρήση των κλειστών γηπέδων ενόψει της νέας σεζόν ήταν πολλά (Ιλίσια, Σπόρτινγκ, Γουδί, Πανελληνίου) και πολλά από αυτά είχαν «απαγορευτικό» ενοίκιο! 

Η ύστατη προσπάθεια για επιστροφή στη Λεωφόρο, όπως ζητήθηκε από το ΤΑΑ

ΠΑΟ στην ΕΣΑΠ έπρεπε να γίνει κυρίως γιατί ήταν απαίτηση των φίλων της ομάδας αφού εκ των προτέρων όλοι γνώριζαν ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις καταλληλότητας. 

«Στηρίξτε τους αθλητές»

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΑ ΠΑΟ καλεί στους οπαδούς του Τριφυλλιού να στηρίξουν το νέο… εγχείρημα και αναφέρει: «Μετά από προσπάθειες μηνών, αδιέξοδο στη λύση του γηπεδικού ζητήματος αλλά και  έπειτα από την πρόσφατη άρνηση της ΕΣΑΠ, στο αίτημα του Παναθηναϊκού για επιστροφή στην φυσική του έδρα, το κλειστό Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αποφασίστηκε να δηλωθεί ως έδρα το κλειστό του Μετς.Καλούμε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν με κάθε τρόπο φέτος τους αθλητές μας, που έκαναν το καλοκαίρι τις δικές τους «υπερβάσεις» για αυτή τη νέα προσπάθεια του Παναθηναϊκού»!

Keywords
Τυχαία Θέματα