«Μαγευτική» Μπάγερν, 7-1 τη Χόφενχαϊμ

Πειστική εμφάνιση από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες, διαλύοντας τη Χόφενχαϊμ 7-1. Νέα ήττα για τη Χέρτα του Ρεχάγκελ.

Στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή του πρωταθλήματος, έστω και προσωρινά μείωσε η Μπάγερν Μονάχου η οποία στην «Αλιάντς Αρένα» έκανε τεράστια εμφάνιση, διαλύοντας 7-0 τη Χόφενχαϊμ, παίρνοντας τη μεγαλύτερή της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιούπ Χάινκες, επέστρεψε στις επιτυχίες, με τον πλέον πειστικό τρόπο, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τους Ρόμπεν και Γκόμεζ. Ο Γερμανός επιθετικός μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ, με τον Ολλανδό διεθνή να κάνει το 2-0 από το σημείο του πέναλτι στο 12’. Το πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε εντυπωσιακά για τους Βαυαρούς με τον Κρόος στο 19’ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με τον Ρόμπεν στο 29’ να κάνει το 4-0 και τον Γκόμεζ στο 35’ το 5-0! Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε για την ομάδα του Μονάχου, καθώς ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με τη Βασιλεία για το Champions League. Ωστόσο, το ταμπλό στο τέλος «έγραψε» 7-1, με ακόμα ένα τέρμα του Γκόμεζ (48’) και ένα του Ριμπερί (58’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Γκουστάβο με αυτογκόλ στο 85’.

Ακόμα δυσκολότερο γίνεται το έργο της Χέρτα, η οποία στο… εξάποντο με την Κολωνία, ηττήθηκε 1-0 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημείωσε ο Κλέμενς στο 36’΄, ενώ από εκεί και πέρα υπήρξαν τρεις κόκκινες. Ο Γιαγιάλο στο 66’ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκαν οι Ποντόλσκι και Κομπιασβίλι στο 76’.

Σημαντική νίκη πήρε η Βόλφσμπουργκ στο «Βόλφσβαγκεν Αρένα» όπου επικράτησε 3-2 της Λεβερκούζεν, κάνοντας την ανατροπή. Ο Κίσλινγκ μόλις στο 3’ έβαλε μπροστά στο σκορ τις «ασπιρίνες», ωστόσο από εκεί και πέρα οι «λύκοι» ξύπνησαν φτάνοντας στο 3-1. Ο Χέλμες στο 32’ σκόραρε ενάντια της παλιάς του ομάδας ισοφαρίζοντας, με τον Ντεγιάγκα στο 45’ να κάνει την ανατροπή. Ο Κάντλετς με αυτογκόλ έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους με τον Ντερντιγιόκ στις καθυστερήσεις να κάνει το τελικό 3-2.

Στις νίκες επέστρεψε η Μάιντς μετά την ήττα της με 2-1 από τη Ντόρτμουντ, επικρατώντας με το ίδιο σκορ της Νυρεμβέργης. Ο Μέλερ μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ζιντάν στο 22’ να πετυχαίνει για ακόμα ένα παιχνίδι γκολ, κάνοντας το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ντιντάβι στο 64’ μειώνοντας σε 2-1. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Σαλάι αποβλήθηκε στο 84’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τέλος, η Γκλάντμπαχ παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Φράιμπουργκ χάνοντας ακόμα μεγαλύτερο έδαφος στη «μάχη» της κατάληψης της 2ης θέσης της βαθμολογίας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα.

Keywords