Κρίσιμες ώρες για Αναστασιάδη στα Γιάννενα

Με το ακουστικό στο χέρι βρίσκονται στα Γιάννενα, αναμένοντας την απάντηση του Αγγελου Αναστασιάδη στην πρόταση να αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΣ.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης και οι συνεργάτες του γνώριζαν εξαρχής ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, κυρίως λόγω των οικογενειακών λόγων που δεν επιτρέπουν στον Μακεδόνα κόουτς να βρίσκεται στην παρούσα φάση μακριά από την Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο στον «Αγιαξ» όπως έγραψε και την Τρίτη

(29/11) το Onsports αποφάσισαν να παίξουν τα... ρέστα τους και να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό.

Απόψε (30/11) το βράδυ εκπνέει η προθεσμία που ζήτησε o Αναστασιάδης προκειμένου να απαντήσει στον ΠΑΣ και για αυτό άλλωστε η αγωνία χτυπάει… κόκκινο στους κόλπους της ΠΑΕ, χωρίς να αποκλείεται να δοθεί και άλλη πίστωση χρόνου στον 58χρονο προπονητή, αφού σε κάθε περίπτωση η ομάδα θα πορευτεί με τον υπηρεσιακό κόουτς Γιάννη Χριστόπουλο και στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Εφόσον τελικά η απάντηση του Αναστασιάδη είναι αρνητική, τότε σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του Onsports, δεν αποκλείεται πόντους στην κούρσα της διαδοχής του Στεφάν Ντεμόλ, να μην κερδίσει ο Μάκης Χάβος, αλλά προπονητής του οποίου το όνομά δεν έχει δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας….

Keywords
Τυχαία Θέματα