Και πάλι πρώτη η Παρί

Την ήττα της Μονπελιέ εκμεταλλεύτηκαν οι πρωτευουσιάνοι οι οποίοι με τη νίκη τους με 1-0 απέναντι στη Σοσό βρέθηκαν και πάλι στην κορυφή.

Ύστερα από αρκετούς μήνες η Μονπελιέ ηττήθηκε για πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι στην 2η θέση της βαθμολογίας. Οι μέχρι πρότινος πρωτοπόροι ηττήθηκαν με 1-0 από την Βαλενσιέν με τέρμα του Καντίρ στο 46’.

Έτσι η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη της με 1-0 απέναντι στη Σοσό εκτός έδρας. Σκόρερ για τους πρωτευουσιάνους ήταν ο Γκαμέιρο στο 20’.

Σημαντική νίκη πήρε η Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ» με 2-0 απέναντι στην Καέν. Ο Νικολίτα στο 10’ άνοιξε το σκορ για τους «στεφανουά», οι οποίοι από το 43΄έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, λόγω αποβολής του Ναμπάμπ. Έτσι κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα με τον Σακό στο 74’.

Στις καθυστερήσεις κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Εβιάν η Τουλούζ η οποία επικράτησε 2-1. Ο Σισοκό στο 25’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Βας στο 50’ να κάνει το 1-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 91’ από τον Μπουλούτ.

Στο 1-1 έμειναν Ρεν και Μπρεστ. Οι φιλοξενούμενοι στο 18’ πήραν το προβάδισμα με τέρμα του Ρου, για να έρθει ο Ντανζέ στο 30’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Τέλος η Νανσί σώθηκε στο 92’ όταν και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 την Αζαξιό. Ο Μπακάρ στο 10΄έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, για να έρθει το αυτογκόλ του Λουίζ στο 34’ για να κάνει το 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 73’ με τέρμα του Καβάλι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 92’ από τον Νικουλάε.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords